Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ με στόχο να ανατρέψει την ήττα, 1-0, στο Βέλγιο, και να περάσει στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτοιμος να γράψει ιστορία με την πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε (22:00, Cytavision) την Κλαμπ Μπριζ, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα, 1-0, στο Βέλγιο και να περάσει στην τετράδα του Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν κάνει καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς αλλά χάρη στον Κοτάρσκι κράτησαν το βελγικό προβάδισμα στο μίνιμουμ και τώρα θέλουν να... πνίξουν τους Φλαμανδούς στην καυτή Τούμπα όπως είχαν κάνει και με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι Κροάτες είχαν επιβληθεί 2-0 εντός έδρας στη φάση των «16», με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να τους συντρίβει με 5-1 στη ρεβάνς και να περνά έτσι στα προημιτελικά.

Ασφαλώς οι Βέλγοι είναι πιο υποψιασμένοι και έδειξαν στο πρώτο ματς ότι μονάχα τυχαία δεν έχει έρθει η πορεία τους ως εδώ.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, είναι μια ομάδα που έχει διαφορά εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει εμείς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να αντιμετωπίσουμε και τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα» ανέφερε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Νικ Χάγεν, ενόψει του αποψινού κρίσιμου αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Λουτσέσκου τόνισε πως «είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά».

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι πορεύονται δίχως τον Μάρκος Αντόνιο, με τους Μουργκ και Μπράντον να είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Οι δε Βέλγοι δεν έχουν τους βασικούς Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ, λόγω καρτών που δέχτηκαν πριν από μία εβδομάδα, την ώρα που και οι τραυματίες Μινιολέ, Σκοβ-Όλσεν και Νίλσεν παραμένουν εκτός.

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Φιορεντίνα ή τη Βικτόρια Πλζεν.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Γιόνι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Σπίλερς, Ορντόνιες, Μέιχερ, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν, Σκόρας, Γιούτγκλα, Νούσα

Διαιτητής: Μάσα (Ιταλία)
Βοηθοί: Μέλι, Αλάσιο (Ιταλία)
4ος: Ντι Μπέλο (Ιταλία)
VAR: Ντι Πάολο, Παϊρέτο (Ιταλία)

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επόμενη στάση... Μπέρμπιγχαμ: Το promo video του Ολυμπιακού για το ματς με την Άστον Βίλα-ThemaSports
30/04 @ 15:27

Επόμενη στάση... Μπέρμπιγχαμ: Το promo video του Ολυμπιακού για το ματς με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο από τα αξιοθέατα του Μπέρμπιγχαμ και το επιβλητικό «Villa Park», ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Άστον Βίλα στους «4» του Conference League την ερχόμενη Πέμπτη.

Με ομιλία Μαρινάκη αγκαλιά με Μεντιλίμπαρ η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την πρόκριση επί της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 21:12

Με ομιλία Μαρινάκη αγκαλιά με Μεντιλίμπαρ η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την πρόκριση επί της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών επί της Φενέρ.

Τρομερό βίντεο: ΣΕΙΣΤΗΚΕ ο Πειραιάς από τις ΚΡΑΥΓΕΣ στην πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πόλη!-ThemaSports
20/04 @ 17:42

Τρομερό βίντεο: ΣΕΙΣΤΗΚΕ ο Πειραιάς από τις ΚΡΑΥΓΕΣ στην πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πόλη!

Ένα εκπληκτικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όπου γίνεται ο κακός χαμός στον Πειραιά μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πόλη και οι πανηγυρισμοί από τα σπίτια προκαλούν ανατριχίλα.

«Ήρθε ο χειμώνας στην Πόλη»: Η ΕΠΙΚΗ περιγραφή του Ηρακλή Αντύπα στα πέναλτι που έστειλαν τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά!-ThemaSports
19/04 @ 02:40

«Ήρθε ο χειμώνας στην Πόλη»: Η ΕΠΙΚΗ περιγραφή του Ηρακλή Αντύπα στα πέναλτι που έστειλαν τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά!

Ακούστε πως περιέγραψε ο Ηρακλής Αντύπας τη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή και στα ημιτελικά του Conference League.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν στο Πασαλιμάνι για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση στους «4»!-ThemaSports
19/04 @ 02:35

ΒΙΝΤΕΟ: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν στο Πασαλιμάνι για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση στους «4»!

Στο Πασαλιμάνι πήγαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να γιορτάσουν τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας τους στους «4» του Conference League.

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό, θα τα δώσουμε όλα στα δύο ματς με την Άστον Βίλα»-ThemaSports
19/04 @ 02:24

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό, θα τα δώσουμε όλα στα δύο ματς με την Άστον Βίλα»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός προσπαθήσει να δώσει τα πάντα στα δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ