Πιέζει για να φέρει ΚΥΠΡΟ τον Σιώπη!
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντονίν Μπάρακ δεν σημαίνει το τέλος των κινήσεων του ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι. Αντίθετα, οι «γαλαζοκίτρινοι» ανεβάζουν ρυθμούς για την επόμενη σημαντική προσθήκη τους.




Τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές, πάγκους, τηλεθεατές, τους πάντες, αφού δεν πίστευαν στα μάτια τους αυτό που είδαν!
Αυτός όμως που έδειξε πιο... σοκαρισμένος απ' όλους, ήταν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Πέτερ Λέουβενμπεργκ, ο οποίος φυσικά και δεν φέρει καμιά ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε, αφού ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να το αποσοβήσει, παρά την προσπάθεια που έκανε.
Είναι από τις περιπτώσεις που λες ότι μία... ανώτερη δύναμη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γιατί έτσι ήταν γραφτό να γίνει.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις