Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ενημερώνει ότι το Δ.Σ. σε σημερινή του συνεδρία, υπέβαλε σύσσωμο την παραίτηση του και καλεί οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει το συνδυασμό του ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24/04 για να πάρει τη σχετική έγκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«To Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου σε σημερινή του συνεδρία αποφάσισε όπως υποβάλει σύσσωμο την παραίτηση του και καλέσει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει το συνδυασμό του ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24/4 για να πάρει τη σχετική έγκριση.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος μέχρι την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, 24/4/2024, τότε σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο στάδιο παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος το νυν Δ.Σ. θα συγκαλέσει, εντός 24ωρου, άτυπη Γενική Συνέλευση για έγκριση του νέου Δ.Σ.

Για τήρηση του καταστατικού που προνοεί 15 μέρες προειδοποίηση για σύγκληση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, το υφιστάμενο Δ.Σ. θα εκχωρήσει όλες τις εξουσίες στα άτομα που θα αποτελούν το νέο Δ.Σ. μέχρι τη διεξαγωγή της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

Το νυν Δ.Σ. συνεχίζει την προσπάθεια για αποφυγή οποιασδήποτε συνέπειας για την ομάδα, είτε αυτή αφορά αφαίρεση βαθμών είτε απαγόρευση μεταγραφών».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι αποχαιρέτησε την «Κυρία» ο Κορέια-ThemaSports
12/06 @ 18:30

Έτσι αποχαιρέτησε την «Κυρία» ο Κορέια

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Άντερσον Κορέια αποχαιρέτησε την Ανόρθωση.

Παρελθόν ο Κορέια - Η ανακοίνωση-ThemaSports
12/06 @ 17:25

Παρελθόν ο Κορέια - Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

Θέμα χρόνου για Κορέια-ThemaSports
11/06 @ 13:53

Θέμα χρόνου για Κορέια

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, είπε ότι είναι θέμα χρόνου η έκδοση του «διαζυγίου» με τον Κορέια...

Χριστοφόρου: «Υπάρχουν προπονητές που απασχολούν, χωρίς να έχει γραφτεί το όνομα τους»-ThemaSports
11/06 @ 13:42

Χριστοφόρου: «Υπάρχουν προπονητές που απασχολούν, χωρίς να έχει γραφτεί το όνομα τους»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε για την «επόμενη μέρα» μετά το ξεκαθάρισμα με τα διοικητικά, τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το θέμα «νέος προπονητής

Πιο «βαρύ» του Κάναντι… -ThemaSports
11/06 @ 08:09

Πιο «βαρύ» του Κάναντι…

Χθες το πρωί γράφαμε για τον Μάουρο Καμερουνέζι, ότι δεν είναι τόσο ελκυστικό το βιογραφικό του σαν προπονητής. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ότι ο Ιταλός δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει τον εκλεκτό της διοικούσας επιτροπής…

Το ελκυστικό «πακέτο» του Κορέια-ThemaSports
11/06 @ 20:43

Το ελκυστικό «πακέτο» του Κορέια

Ο Άντερσον Κορέια διαθέτει ένα ελκυστικό «πακέτο» για όλες τις ομάδες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ