Άμεση ήταν η απάντηση της UEFA στην επιστολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, σχετικά με τα περιστατικά που έλαβαν χώρα πριν μια εβδομάδα στo Μπριζ σε βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 
«Αγαπητέ κύριε Αγγελούδη,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή που απευθύνατε στον Πρόεδρό μας, της οποίας λάβαμε πλήρη γνώση.

Η ασφάλεια και η προστασία όλων των ατόμων που παρακολουθούν τους αγώνες της UEFA είναι υψίστης σημασίας. Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, μετά τον προημιτελικό αγώνα UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Club Brugge και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στο Μπριζ, ορίστηκε από την UEFA επιθεωρητής δεοντολογίας και πειθαρχικής ώστε να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για τα περιστατικά γύρω από τον αγώνα.

Δεδομένου ότι ο επαναληπτικός αγώνας αυτής της σειράς διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δράττουμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια για όλους.

Η διοίκηση της UEFA βρίσκεται σε στενή επαφή με τους δύο συλλόγους τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας, της έγκαιρης ανταλλαγής πληροφοριών και της εφαρμογής όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται στο κανονιστικό πλαίσιο της UEFA.

Εκτιμώντας την πολύτιμη δέσμευσή σας, πιστεύουμε ότι ο επαναληπτικός αγώνας αυτής της εβδομάδας θα αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,

Τζιόρτζιο Μαρκέτι
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας».

Sdna.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Λέστερ για την επάνοδό της στην Premier League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό!-ThemaSports
30/04 @ 15:13

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Λέστερ για την επάνοδό της στην Premier League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό!

Έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στην Championship, η Λέστερ πανηγύρισε την επάνοδό της στην Premier, με τις «αλεπούδες» να στήνουν ένα μεγάλο πάρτι για την πρόκριση στα μεγάλα σαλόνια της χώρας!

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός-ThemaSports
30/04 @ 12:41

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, κατηγορίας Elite, ορίστηκε στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός. Ο Μάρκο Γκουίντα από την Ιταλία, διαιτητής κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Conference League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ολυμπιακό την Πέμπτη (22:00).

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»-ThemaSports
30/04 @ 11:16

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος οδήγησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!-ThemaSports
30/04 @ 10:48

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!

Μεγάλη επιχείρηση... εκκαθάρισης φαίνεται πως έρχεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μόνο σε τρεις παίκτες δεν θα μπει «πωλητήριο».

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών -ThemaSports
29/04 @ 23:58

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 20:35

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταρχήν συμφωνία οδήγησε η ψηφοφορία των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για την τοποθέτηση ορίου σε ό,τι αφορά στην επένδυση χρημάτων για τα ρόστερ! Η Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά του πλάνου, απούσα η Τσέλσι!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ