Δεν είναι ο Φώτης Ιωαννίδης ο διεθνής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό σε αντικανονικές ουσίες, σύμφωνα με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με αφορμή τα πολλά σενάρια που κυκλοφόρησαν, μετά την αρχική είδηση, ο Θωμαΐδης  ξεκαθάρισε ότι αυτός δεν είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι και τα δυο δείγματα που έδωσε ο Έλληνας φορ (ένα πριν τον αγώνα και ένα μετά) ήταν αρνητικά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες μέρες το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη σύρθηκε από τη γνωστή λαίλαπα των social media καθώς επιχειρήθηκε να συνδεθεί σχετικά, αλλά επιβεβαιώθηκε τόσο από τον ΕΟΚΑΝ, όσο και από διεθνή οργανισμό ότι δεν υπήρξε δικό του θετικό δείγμα. Ως εκ τούτου ήταν πανηγυρική η αποκατάσταση του ονόματός του το οποίο θέλησαν να σπιλώσουν ορισμένοι χωρίς στοιχεία, μην υπολογίζοντας υπολήψεις και προσωπικότητες.

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Το καλοκαίρι της ζωής μας σε... επανάληψη»: Οριστικό το φιλικό των Legends του 2004 με θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!-ThemaSports
30/04 @ 18:22

«Το καλοκαίρι της ζωής μας σε... επανάληψη»: Οριστικό το φιλικό των Legends του 2004 με θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Οι Legends 2004 κορυφώνουν τους εορτασμούς για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας, με σπουδαίο αγώνα στη Γερμανία!

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα – Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ;-ThemaSports
30/04 @ 17:44

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα – Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ;

Η ΔΕΑΒ επισήμανε επίσημα πως καλεί σε ακρόαση τον Ματίας Αλμέιδα, για όσα έλαβαν χώρα στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στην 8η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Τι τονίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ.

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα-ThemaSports
30/04 @ 14:54

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Ο Αλέξης Κούγιας καλεί την ΕΠΟ και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσουν σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα.

Φατίχ Τερίμ με... ημερομηνία λήξεως στο τέλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
30/04 @ 10:17

Φατίχ Τερίμ με... ημερομηνία λήξεως στο τέλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό

Οι "φωνές" για άμεση αλλαγή στον Παναθηναϊκό κι η αντικειμενική δυσκολία γι’ αυτό το σενάριο, η προσπάθεια αποφόρτισης της κατάστασης κι η έρευνα για τον προπονητή της επόμενης χρονιάς.

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα - Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!-ThemaSports
30/04 @ 09:33

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα - Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει δίωξη για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ