Όμως η κριτική στο πρόσωπό του είναι οξεία

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Τσέλσι μπορεί να μην διαθέτει πράγματι World Class σέντερ φορ, όμως και η ίδια δεν είναι World Class ομάδα...

ΗΤσέλσι διανύει για δεύτερη σερί φορά μία απογοητευτική σεζόν. Εύλογα η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένοι στους πρωταγωνιστές και τους φίλους τις ομάδας, όμως το βάρος της αποτυχίας εκτονώνεται αδίκως σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Νίκολας Τσάκσον είναι ένα από αυτά και μοιράστηκε με τον κόσμο την σκέψη που έχει στο μυαλό του και τον βοηθά να προχωρά και να βελτιώνεται. Μία σκέψη όμως που γνώρισε επίσης κριτική...

"Όταν ήμουν νέος, υποστήριζα τη Μαδρίτη και έβλεπα τον Καρίμ Μπενζεμά να παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχανε πολλές ευκαιρίες".

"Αλλά ξέρετε, αργότερα κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα. Δεν λέω ότι είμαι σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το επίπεδο τώρα".

"Αλλά το έχω ξαναδεί, οπότε δεν ανησυχώ. Απλά προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να είμαι εκεί που θέλω να είμαι".

Ο Νίκολας Τζάκσον για την Τσέλσι τη φετινή σεζόν μετρά 36 αγώνες στους οποίους έχει πετύχει 13 τέρματα και έχει μοιράσει 5 ασίστ. Αναμφίβολα αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο μέλος της ομάδας και ο 22χρονος έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δέχεται τέτοια δριμεία κριτική, πόσο μάλλον όταν η ομάδα στο σύνολό της και η διοίκηση δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη...

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!-ThemaSports
30/04 @ 10:48

Μεγάλη επιχείρηση... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Την γλιτώνουν μόνο ΤΡΕΙΣ παίκτες!

Μεγάλη επιχείρηση... εκκαθάρισης φαίνεται πως έρχεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μόνο σε τρεις παίκτες δεν θα μπει «πωλητήριο».

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών -ThemaSports
29/04 @ 23:58

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 4-2: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι καθάρισε τις «νυχτερίδες» των 10 παικτών

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βαλένθια των 10 παικτών, όμως είχε τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά και χάρη στο hat-trick του, έφερε τα πάνω… κάτω στην αναμέτρηση (29/04, 4-2).

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 20:35

Συμφωνούν για οικονομική ισορροπία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρνητική η Σίτι και αποχή από την Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταρχήν συμφωνία οδήγησε η ψηφοφορία των 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ για την τοποθέτηση ορίου σε ό,τι αφορά στην επένδυση χρημάτων για τα ρόστερ! Η Μάντσεστερ Σίτι τάχθηκε κατά του πλάνου, απούσα η Τσέλσι!

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
29/04 @ 17:14

Ανακούφιση με Τίλεμανς, αγωνία για Μαρτίνες: Τα νεότερα από τους τραυματίες της Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Απέφυγε τα χειρότερα ο Τίλεμανς, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι του «Βίλα Παρκ».

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»! -ThemaSports
29/04 @ 23:17

Η Λεβερκούζεν… τιμωρεί στις καθυστερήσεις: Κάποτε «Fergie» τώρα «Xabi Time»!

Δεκαέξι γκολ στις καθυστερήσεις σε 15 παιχνίδια έως τώρα, διατηρούν ζωντανό το «εξωφρενικό» αήττητο των 46 παιχνιδιών της Λεβερκούζεν. Τρεις παίκτες έχουν πετύχει το 50% από αυτά, ενώ 7 από τα 16 έχουν προέλθει από στημένες φάσεις. «Αν χαλαρώσεις (στις καθυστερήσεις), θα τιμωρηθείς». Το μότο του Τσάμπι Αλόνσο.

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»-ThemaSports
29/04 @ 16:19

Γκουαρδιόλα: «Είναι πολύ μακριά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε βουνό να ανέβουμε»

H Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε την... στενή επαφή της με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, με τη νίκη με 2-0 στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε ότι έχει ακόμα ένα βουνό να ανέβει η ομάδα του στην προσπάθειά της για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ