Τρομερό γκολ με απευθείας φάουλ σε παιχνίδι μεικτών Κ14

Τρομερό γκολ με απευθείας φάουλ σε παιχνίδι μεικτών Κ14

Απίθανο γκολ με εκτέλεση φάουλ σημειώθηκε στο Ηράκλειο-Μεσσηνία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ14.

Με ένα απίθανο γκολ το Ηράκλειο πήρε από νωρίς προβάδισμα στο παιχνίδι με τη Μεσσηνία, σε παιχνίδι των Μεικτών 14. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Μπουλούκας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Αυτο το γκολ στάθηκε αρκετό για να στείλει το Ηράκλειο στα προημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ14.

 

Δείτε το γκολ:

 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.