Θα περνούν από ανιχνευτές ψεύδους οι διαιτητές

Θα περνούν από ανιχνευτές ψεύδους οι διαιτητές

Σε ένα πρωτοποριακό και ασυνήθιστο μέτρο για να βελτιωθεί η διαιτησία αλλά και να καταπολεμήσει τους στημένους αγώνες θα προχωρήσει η ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Όπως αποκαλύπτει το «The Athletic”» πρόκειται για μία απόφαση που έλαβε ο Αντρέι Σεφτσένκο ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου της ομοσπονδίας. Ποιο; Οι διαιτητές να περνούν από τεστ σε ανιχνευτή ψεύδους.

Στο ουκρανικό ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγγελίες για ευνοϊκή μεταχείριση ομάδων, φήμες για στημένους αγώνες και δωροδοκίες διαιτητών και όχι μόνο. Έτσι ο Σεφτσένκο και οι συνεργάτες του, μετά από σχετική εισήγηση της επικεφαλής της ουκρανικής διαιτησίας, Κατερίνα Μονζούλ, μία από τις κορυφαίες γυναικείες σφυρίχτρες στη χώρα, για να αποτραπούν τέτοια περιστατικά και να βελτιωθεί η ποιότητα της διαιτησίας στη χώρα.

Sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε η Μαγιόρκα - Αποχαιρέτησε τη La Liga η Τζιρόνα, στο Conference League η Χετάφε!

Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε η Μαγιόρκα - Αποχαιρέτησε τη La Liga η Τζιρόνα, στο Conference League η Χετάφε!

Αντίο στη La Liga είπε η Μαγιόρκα η οποία παρά το 3-0 επί της Οβιέδο, αποχαιρέτησε λόγω διαφοράς τερμάτων με την Οσασούνα. Έμεινε στο 1-1 με την Έλτσε και έπεσε η Οβιέδο, νίκη Ευρώπης για Χετάφε!