Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, κυρίως διοικητικά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, κυρίως διοικητικά.

«Από ό,τι φαίνεται θα είμαι αντιπρόεδρος, στο νέο σχήμα του κ. Κώστα Κωνσταντίνου. Είναι πέντε παλιά άτομα και επτά νέα. Θα υπάρχουν και τρεις επιλαχόντες. Δεν υπάρχει άλλος συνδυασμός μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ο στόχος θα είναι να συνεχιστεί η καλή δουλειά που έγινε στο οικονομικό, να καταρτιστούμε σε σώμα και να ενημερώσουμε τον κόσμο της ΑΕΛ για το πλάνο που θα ακολουθηθεί»

Για τους στόχους της ομάδας: «Γνωρίζουμε από τον οποιοδήποτε πως ο κόσμος διψά για διακρίσεις και γι’ αυτή την ΑΕΛ θα παλέψουμε. Πρέπει να γίνει καλή δουλειά, με γνώμονα όμως την οικονομική βιωσιμότητα. Τη φετινή σεζόν επιλέξαμε να κρατήσουμε την ΑΕΛ ζωντανή και δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις στο οικονομικό κομμάτι. Το χρέος είναι διαχωρίσιμο. Το συστάρισμα που έγινε με τον κ. Χριστοδουλίδη δίνει όλα τα φόντα για οικονομική βιωσιμότητα».

Για τους Γερμανούς επενδυτές: «Υπήρξε γερμανικό ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, οι συζητήσεις συνεχίζονται και αν είναι κάτι πιο προχωρημένο θα ενημερώσουμε. Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, όμως δεν κλείνουμε την πόρτα σε επενδυτές. Κάθε χρόνο θα είναι και πιο εύκολο για τους επενδυτές γιατί καθαρίζουμε την ΑΕΛ από τις οικονομικές εκκρεμότητες. .Οποιος χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΛ θα τον δούμε».

Για την τεχνική ηγεσία: «Θα καθορίσουμε το οικονομικό και μετά θα δούμε τις λύσεις που υπάρχουν στο τραπέζι. Δεν μπήκαμε καν στον τομέα τεχνικής ηγεσίας».

Για την απεργία: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, υπήρχε διαφορά σε κάποια μπόνους και με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα αναφερθώ γι’ αυτή τη νομικά λανθασμένη ενέργεια. Ήταν πολύ μικρή η διαφορά και καθόλου σημαντική για να γίνει απεργία. Όλες οι οφειλές είναι τακτοποιημένες μέχρι τον Φεβρουάριο».

Για το φούτσαλ: «Ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση με την ΚΟΠ. Συζητήσαμε κάποια πράγματα και όλοι καταλήξαμε ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει οι ειδικοί να κάνουν έρευνα για να δουν και να μας ενημερώσουν γιατί δεν… πουλάει το άθλημα».

Για την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπήρχε τεράστια διαφορά ποιότητας αλλά το παλέψαμε. Αυτό που ζήσαμε με 1000 στο κλειστό, μας έδωσε αισιόδοξα μηνύματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ