Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ενόψει του αγώνα με την Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Μεγάλο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά όλα είναι θεωρητικά οι παίκτες από το πρώτο σφύριγμα πρέπει να δείξουν τα δόντια τους, να αντλήσουν δύναμη από τον κόσμο. Θα είναι η πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από πλευράς Απόλλωνα την τελευταία δεκαετία και ελπίζουμε να σπρώξουν προς την πολυπόθητη πρόκριση. Ζουν και αναπνέουν όλοι για τον αγώνα. Ευελπιστούμε να μας δώσουν την ώθηση και να την αξιοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές».

«Υπάρχει πίστη, ψυχικό πνεύμα, ζουν στην πόλη πήραν τον παλμό. Ακόμη κι όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα δεν ήταν τέτοιος ο παλμός προηγουμένος. Είναι μια επιπλέον δύναμη για τους παίκτες της ομάδας μας και τεράστιο εμπόδιο για την αντίπαλο ομάδα που θα ταξιδέψει χωρίς οπαδούς. Εμείς θα δώσουμε όλα μέχρι τελικής πτώσης».

«Ένα παιχνίδι που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό, θέλαμε η πρόκριση να κριθεί στη Λεμεσό. Ακόμη κι αν τα καταφέρουμε δεν σημαίνει κάτι για τον Απόλλωνα. Για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος θα πρέπει να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Τρία απλά πράγματα χρειάζονται. Πάθος, συγκέντρωση και αξιοποίηση λαθών του αντιπάλου».

Για τα αγωνιστικά: «Απόντες οι Κρεμέντσικ, Κολ και Βαλμπουενά. Οι υπόλοιποι όλοι μέσα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

Τι μάθαμε για Μάκη Παπαϊωάννου… -ThemaSports
28/04 @ 11:03

Τι μάθαμε για Μάκη Παπαϊωάννου…

Παρά τα δημοσιεύματα, ότι ο Μάκης Παπαιωάννου, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να αποχωρήσει με τη λήξη της σεζόν, εμείς μαθαίνουμε άλλα…

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies-ThemaSports
27/04 @ 11:40

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies.

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ