Πολύ όμορφα γεγονότα διαδραματίστηκαν στη Βόννη, καθώς οπαδοί με φανέλες του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού πανηγύρισαν από κοντά την πρόκριση του Περιστερίου bwin.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία, αφού «τέζαρε» τη Βόννη με σκορ 89-77 εκτός έδρας και προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου (26-28 Απριλίου) για το Basketball Champions League.

Μάλιστα, κάποιες πολύ όμορφες εικόνες, από αυτές που δεν βλέπουμε όσο συχνά θα θέλαμε στα ελληνικά γήπεδα, έλαβαν χώρα στο κλειστό της Βόννης.

Συγκεκριμένα, η κάμερα έπιασε αρκετές φορές οπαδούς με φανέλες του Παναθηναϊκού AKTOR, του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής ομάδας, να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την ιστορική βραδιά της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι φίλοι του Περιστερίου bwin ταξίδεψαν στη Βόννη για να στηρίξουν την ομάδα, ενώ υπήρχαν και αρκετοί Έλληνες που ζουν στη Γερμανία και είδαν από κοντά το παιχνίδι.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάιλ Γκάι!»-ThemaSports
30/04 @ 21:28

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάιλ Γκάι!»

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στην λίστα της τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR Κάιλ Γκάι, ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης στα γκαρντ!

Με τραγούδι της Ζήνα το μήνυμα DPG: «Νααν-Ναααν δε θα πας πουθενά»-ThemaSports
30/04 @ 01:11

Με τραγούδι της Ζήνα το μήνυμα DPG: «Νααν-Ναααν δε θα πας πουθενά»

Το… ξαφνικό story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε ενθουσιασμό των πράσινων φιλάθλων στα social media καθώς τραγούδησε με έμφαση στον… Ναν ένα πολύ σημειολογικό τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα.

Παναθηναϊκός: Με 14 παίκτες και χωρίς Χουάντσο στο Βελιγράδι-ThemaSports
29/04 @ 11:05

Παναθηναϊκός: Με 14 παίκτες και χωρίς Χουάντσο στο Βελιγράδι

Με μια μεγάλη αλλά αναμενόμενη απουσία αναχώρησε ο Παναθηναϊκός AKTOR για το Βελιγράδι, εν όψει του τρίτου και τέταρτου αγώνα των playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η συγκίνηση του Σπανούλη: «Δεν είναι εύκολο, μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης, να αφήσω ξανά το σπίτι μου»!-ThemaSports
27/04 @ 14:31

Η συγκίνηση του Σπανούλη: «Δεν είναι εύκολο, μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης, να αφήσω ξανά το σπίτι μου»!

Ο Βασίλης Σπανούλης, που οδήγησε το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL, μόλις στη δεύτερη σεζόν της καριέρας του ως head coach, είναι ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση!

Ναν: «Ο Σλούκας μας πήγε σε άλλο επίπεδο, ξέρουμε ότι μας στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»-ThemaSports
27/04 @ 11:35

Ναν: «Ο Σλούκας μας πήγε σε άλλο επίπεδο, ξέρουμε ότι μας στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το career high του Κώστα Σλούκα στην ισοφάριση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 13:18

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το VIDEO με την ένταση ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και έναν Ισραηλινό στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το φινάλε του Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ