Ο Αιμίλιος Χριστοφή μετά από σχε΄δον 16 χρόνια παρουσίας του σαν διαιτητής, δηλώνει και επίσημα την παραίτηση του με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Το ημερολόγιο έγραφε 24/9/2008. Μια μέρα μετά τα γενέθλια μου έβαζα για πρώτη φορά τα ρούχα του διαιτητή και μια σημαία στο χέρι για να μπω στον πρώτο μου αγώνα σαν βοηθός διαιτητή.

Ακολούθησαν χιλιάδες αγώνες στο πέρασμα 16 ολόκληρων χρόνων από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΠ μέχρι και τις επαγγελματικές κατηγορίες. Με ορισμό μου σε τελικό κυπέλλου μικρών κατηγοριών, με επιλογή μου σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πανεπιστημιακου αθλητισμού σαν διαιτητής στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας διευθύνοντας και τους 2 ημιτελικούς.

Πάντα προσπαθώντας να είμαι δίκαιος και αντικειμενικος να δίνω αυτό που βλέπω ητε σωστό ητε λάθος. Ήρθε η στιγμή να πω το δικό μου αντίο στο χώρο της Διαιτησίας.

Την προηγούμενη Παρασκευή έχω αποστείλει την πρόθεση μου να παραιτηθώ.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώτο μου μέντορα στο χώρο κύριο Ανδρέα Μιχαήλ που ήταν πραγματικά δεύτερος πατέρας πρώτα και μετά δάσκαλος καθώς επίσης και τον κύριο Τσαγγάρη Μάριο αφού ήταν ο άνθρωπος που με επέλεξε να είμαι ο ένας από τους τέσσερις διαιτητές που επιλέχθηκαν στο πρώτο Cy Core με κύριο ομιλητή τον κύριο Βασάρα.

Σίγουρα ευχαριστώ τον πατέρα μου Χριστάκη Χριστοφή που ήταν ο βασικός μέντορας σε αυτά τα 16 χρόνια πορείας μου στο χώρο.

Κέρδισα φίλους και εμπειρία που σίγουρα με κάνει σοφότερο για το μέλλον.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;-ThemaSports
29/04 @ 15:30

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;

Τσάβι Ρόκα και Αντόνιο Πριέτο τα είπαν για λίγο χθες, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
29/04 @ 21:38

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ-ThemaSports
29/04 @ 18:52

Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο με πρωταγωνιστή τον Σανγκαρέ

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ ο Οθέλλος, επικράτησε με 3-1 στο «Αμμόχωστος» για τη 12η αγωνιστική των πλέι-άουτ και πήρε μία νίκη γοήτρου που τον ανεβάζει στους 30 πόντους και στο -1 από την 6η του Β' γκρουπ Δόξα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ