Καθάρισε ο γερόλυκος Μόντριτς και η Μίλαν συνεχίζει να ονειρεύεται
Λίγο έλλειψε να την πατήσει ξανά από τη Πίζα η Μίλαν, όμως ο Λούκα Μόντριτς είχε διαφορετική άποψη με τον Κροάτη να γράφει το τελικό 2-1 στο 85ο λεπτό.




ΑΕΚ και Ομόνοια είναι δύο πολύ καλές ομάδες που κάνουν εξαιρετική πορεία στα πλέι οφς. Έχουν συγκεντρώσει τους ίδιους βαθμούς στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και γενικά αποδεικνύουν ότι ήθελαν στον πάγκο τους κατάλληλους ανθρώπους για να ξεδιπλώσουν όλες τις αρετές τους.
Την ερχόμνενη Κυριακή ΑΕΚ και Ομόνοια παίζουν μαζί σε ένα ματς κρίσιμο που αμφότερες θέλουν νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Εννοείται πως δεν μπορούν να υπάρξουν δύο νικητές και σε αυτό το σενάριο μπαίνει το κομμάτι ισοπαλία όπου με τα βαθμολογικά δεδομένα στο σημείο που είμαστε, είναι απαγορευμένη.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις