Μία αγωνιστική-φωτιά για την κορυφή της πυραμίδας, σε αυτό το πρωτάθλημα η συνέπεια είναι αυτή που δίνει τον τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΗPremier League απέδειξε για άλλη μία φορά τον λόγο που θεωρείτε το κορυφαίο πρωτάθλημα του σήμερα. 3 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική ευθεία και όμως οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό.

Η Λίβερπουλ "επέλεξε" το χειρότερο δυνατό σημείο για να κάνει κοιλιά στο μαραθώνιο. Έχει καταφέρει μέσα σε έναν μήνα να υπονομεύσει σχεδόν όλους της τους στόχους. Το καμπανάκι είχε ηχήσει, ωστόσο κανείς δεν ήταν έτοιμος για αυτό που ακολούθησε. Η ήττα με την Κρίσταλ Παλας είναι αδικαιολόγητη, πόσο μάλλον όταν διαθέτεις 80 λεπτά να γυρίσεις τον αγώνα εντός έδρας. Ο Κλοπ θα χρειαστεί να κάνει μαγικά για να αλλάξει άρδην η κατάσταση και κυρίως τα αποτελέσματα, όμως πλέον μπορεί να μην εξαρτάται και τόσο από εκείνη...

 

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ήττα των "Κόκκινων" και αντιθέτως ηττήθηκε καθαρά από τον πρώην προπονητής της Ούναι Έμερι. Εκείνος είχε το κίνητρο να αποδείξει για άλλη μία φορά την αξία του και το κατάφερε. Ενδεχομένως, αυτή ή ήττα μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά στην ομάδα του Αρτέτα. Να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά που οι "Κανονιέρηδες" αφήνουν βαθμούς στο πρωτάθλημα το 2024. Τα πράγματα έχουν ζορίσει και ίσως ο τελικός με την Γιουνάιτεντ μία αγωνιστική πριν το τέλος να καθορίσει τον νικητή.

Από την άλλη μεριά, η Μάντσεστερ Σίτι δικαιώνεται για την υπομονή και την συνέπεια που επέδειξε. Δεν αγχώθηκε όταν έμεινε πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Γκουαρντιόλα γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει ιδανικό κλείσιμο στην σεζόν. Η αλήθεια είναι πως είναι ικανοί οι "Πολίτες" να φέρουν εις πέρας το νικηφόρο σερί 6 παιχνιδιών. Το έχει κάνει στο παρελθόν και είχε χρειαστεί να κάνει μεγαλύτερο αήττητο σερί. Δεν αποκλείεται δηλαδή να μην έχουν την ευκαιρία οι δύο αντίπαλοί της να γυρίσουν την παρτίδα παρόλο που φαινομενικά είχαν το πάνω χέρι μέχρι σήμερα.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πράγματα να δώσει, ωστόσο τα λάθη δεν επιτρέπονται σε αυτό το χρονικό σημείο. Ένα ακόμα στραβοπάτημα και ο στόχος θα χαθεί. Η "αντιπολίτευση" θα χρειαστεί να πιέσει την ομάδα του Γκουαρντιόλα με νίκες. Η ομάδα με την μεγαλύτερη συνέπεια και νηφαλιότητα θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:18

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατηγόρησε ευθέως τον αγγλικό Τύπο, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγάζει… στο σφυρί όλο του το ρόστερ.

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;-ThemaSports
02/05 @ 23:04

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;

Τέσσερα παιχνίδια, «πονταρίσματα» που δεν θυμάται, όλα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, με κοινό χαρακτηριστικό τους να κερδίσει η Νιούκαστλ. Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε ανοιχτά για το στοίχημα και όσα… πρόλαβε να παίξει στην Premier League!

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 22:10

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»-ThemaSports
02/05 @ 21:14

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Έριν τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως έχει καθημερινή επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέισον Γουίλκοξ.

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!-ThemaSports
02/05 @ 19:42

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!

Η υποψηφιότητα του Αντόνιο Κόντε για τον πάγκο της Νάπολι έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος, με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Τσέλσι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ