Τα κομπιουτεράκια μπορεί να πήραν... φωτιά όμως ο Γιάννης Αναναστασίου δίνει το στίγμα των προθέσεων μετά από κάθε ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά» δεν είναι απλά μια ατάκα αλλά ο τρόπος προσέγγισης που αντιμετωπίζει την πορεία της Ομόνοιας ο προπονητής των πρασίνων και αυτός είναι ο σωστός δρόμος.

Για το πρωτάθλημα η Ομόνοια συνεχίζει να μην έχει σε καμία περίπτωση το πρώτο χέρι, ούτε καν το... δεύτερο. Αυτή είναι η ψυχρή πραγματικότητα. Αυτό συνεχίζει να δείχνει η βαθμολογία.

Ως εκ τούτου τα... «αν» συνεχίζονται και τα σενάρια δίνουν  και παίρνουν μέχρι να έχουμε το "τελικό" που είναι αυτό που θα δούμε στην πράξη.

Αυτό που θέλουν διακαώς στην Ομόνοια είναι να κλειδώσουν θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. ΑΠΟΕΛ 69, ΑΕΚ 68, Ομόνοια 65, Άρης  61. H ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σύμφωνα και με την βαθμολογία έχει το προβάδισμα για θέση που οδηγεί στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, ενώ πιο ψηλά θα κοιτάξει αν της δοθεί η ευκαιρία. Ή καλύτερα αν αρπάξει την ευκαιρία σε συνδυασμό δικών της αποτελεσμάτων αλλά και των αντιπάλων.

Από εκεί και πέρα η ρεβάνς του κυπέλλου είναι προ των πυλών και το ισχυρό προβάδισμα επί του Άρη χρειάζεται σωστή διαχείριση ούτως ώστε να εξασφαλιστεί την Τετάρτη το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της 18ης Μαΐου. Το ματς κυπέλλου είναι το επόμενο ματς και σε αυτό έχουν επικεντρωθεί στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Από... Πέμπτη θα ασχοληθούν με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή, 21/04, 19:00). 

Ο Ρομάν Μπεζούς θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα λόγω του τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Οι Φαμπιάνο, Λανγκ και Κασάμα προπονούνται ατομικά, θα είναι εκτός από το ματς με τον Άρη και η κατάσταση τους αξιολογείται.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/05 @ 10:15

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)

Ο κόσμος δίκαια τον ψήφισε ως πολυτιμότερο στο ντέμρπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο Μίλετιτς πήρε το βραβείο του

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ