Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχελής Φιλίππου, ο οποίος μίλησε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του, να ανέβει στα «σαλόνια» της Α' κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας: «Οι ομάδες που δημιουργούνται με το τρόπο που δημιουργήθηκε η δική μας έχουν ταβάνι, ειδικά στο εξωτερικό, διότι δεν είναι εύκολο το εγχείρημα. Είναι πραγματικότητα ότι ως ένα πρότζεκτ που άρχισε από οπαδούς έχει εξέλιξη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο».

Για το πως αισθάνονται μετά τη μαθηματική άνοδο: «Ονειρευόμασταν πάντα τι θα κάναμε αν ανεβαίναμε στην πρώτη κατηγορία. Από το περασμένο Σάββατο νιώθουμε ανακούφιση και περιμένουμε την επόμενη σεζόν, θέλουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία. Τα πάντα θα κριθούν στη μονομαχία με την Ομόνοια Αραδίππου».

Για το αν θα αντέξει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία: «Με τα μέσα που θα έχουμε θέλουμε να φτάσουμε στο απόλυτο μας σημείο, μένοντας στην πρώτη κατηγορία, ευελπιστώ να τα καταφέρουμε ως ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμοι για κάποιες οικονομικές υπερβάσεις και για το θέμα της κάρτας φιλάθλου: «Δεν είναι ταμπού για εμάς οι ξένοι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να δώσουμε προτεραιότητα στον ντόπιο ποδοσφαιριστή, χωρίς να υποβαθμίζουμε το ρόλο των υπόλοιπων. Η βάση της ομάδας θα είναι οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν. Θα πάμε με κάποιους ξένους, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις. Μπορεί να είναι και δέκα οι ξένοι, μπορεί και τρεις, κανείς δεν γνωρίζει όσα θα γίνουν. Για το θέμα της κάρτας φιλάθλου έχει νομοθετική υφή το ζήτημα. Το «τρέχουμε» ως διοίκηση, γίνονται σκέψεις και επαφές, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, αλλά οι θέσεις και οι αρχές μας είναι σημαντικές. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, διότι μας δίνει δύναμη. Ο κόσμος μας αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία και να βλέπει στα υψηλά «σκαλοπάτια» την ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ακόμα είναι νωρίς και προκύπτουν και συνεχώς εξελίξεις».

Για το γηπεδικό και την έδρα της Ομόνοιας 29Μ: «Είναι και θέμα ασφάλειας το γηπεδικό. Για να διασφαλιστεί αυτό, ένα γήπεδο υπάρχει ως επιλογή και είναι το ΓΣΠ. Σύγχρονο γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει οπαδούς δύο ομάδων με ασφάλεια και γήπεδο δοκιμασμένο».

Για το αν είναι σε επαφές με το ΓΣΠ: «Ναι, συζητάμε. Όμως, μπορούμε να έχουμε κάτι σήμερα που μπορεί να μην ισχύει αύριο, άρα δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αυτή την στιγμή».

Για το αν θα ανέβει ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία και αν υπάρχουν επιφανείς οπαδοί και φίλοι της ομάδας που μπορούν να βοηθήσουν: «Σε πρώτη φάση θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό χορηγικό πακέτο της ομάδας. Όσο επιφανείς και να είναι κάποιοι, είναι πιο εύκολο να δίνουν, παίρνοντας κάποια πράγματα μέσα στη χρονιά. Όσα χρήματα και να «κρατάει» κάποιος σκέφτεται επιχειρηματικά. Θέλουμε να φτιάξουμε συνθήκες που θα μας καταστήσουν ελκυστικό προορισμό για χορηγούς».

Για το αν χαίρονται με τις επιτυχίες της Ομόνοιας την οποία υποστήριζαν φανατικά κάποτε: «Είναι άλλη ομάδα. Όπως δεν θα χαρούμε τις επιτυχίες της, δεν θα στεναχωρηθούμε με τις αποτυχίες. Δεν θα κρίνω κανέναν για τις επιλογές του».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Respect στη Θύρα 9: Μετά το πάρτι ανόδου τα καθάρισαν όλα - «Δεν άφησαν ούτε καρφίτσα»!-ThemaSports
28/04 @ 15:51

Respect στη Θύρα 9: Μετά το πάρτι ανόδου τα καθάρισαν όλα - «Δεν άφησαν ούτε καρφίτσα»!

Το πάρτι ανόδου της Ομόνοιας 29ης Μαίου κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Λευκωσίας.

ΘΥΡΑ 9: «Πράσινο τσουνάμι κατέκλυσε τους δρόμους της Λευκωσίας - Λεβέντες σας ευχαριστούμε»-ThemaSports
28/04 @ 15:14

ΘΥΡΑ 9: «Πράσινο τσουνάμι κατέκλυσε τους δρόμους της Λευκωσίας - Λεβέντες σας ευχαριστούμε»

Ανάρτηση από την Θύρα 9 για το πάρτι ανόδου της Ομόνοιας 29Μ.

ΘΥΡΑ 9: «Σε μια πορεία ιστορική που θα σημάνει την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ εκεί που ανήκει»-ThemaSports
27/04 @ 12:10

ΘΥΡΑ 9: «Σε μια πορεία ιστορική που θα σημάνει την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ εκεί που ανήκει»

Ανάρτηση από την Θύρα 9, για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Θύρα 9: «Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το βίντεο από την ιστορική επιστροφή μας στο βόρειο πέταλο»-ThemaSports
25/04 @ 16:56

Θύρα 9: «Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το βίντεο από την ιστορική επιστροφή μας στο βόρειο πέταλο»

Ανάρτηση από τη Θύρα 9 με βίντεο από το βόρειο πέταλο του ΓΣΠ, στο ματς της Ομόνοιας 29Μ με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

«Ευχή και κατάρα το να 'σαι μεγάλη ομάδα...»-ThemaSports
21/04 @ 13:46

«Ευχή και κατάρα το να 'σαι μεγάλη ομάδα...»

Μήνυμα από τον επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ