Πόλυς Χαραλάμπους

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να γελάσουν τελευταίοι τον Μάη, φρόντισε γι’ αυτό ο Σέρβος στόπερ Μιλίτσεβιτς, νικώντας με κεφαλιά – δυναμίτη τον Βανά Άλβες στο 96’. 

Μια χαρακτηριστική εικόνα, για την εναλλαγή συναισθημάτων, κατά την χθεσινή αναμέτρηση, ήταν η κίνηση του Ραν Μπεν Σιμόν, αμέσως μετά το 0-1. Ο Ισραηλινός τεχνικός, ακούμπησε το κεφάλι του για μερικά δευτερόλεπτα στο στέγαστρο του πάγκου.

Η ΑΕΚ δεν έφτιαξε παρά πολλές φάσεις, όμως με τις κινήσεις που έκανε στο 79’ ο προπονητής της, έδειξε ότι δεν συμβιβαζόταν με την ισοπαλία. Επειδή μας είχε ξαφνιάσει σε κάποιο βαθμό στο 71’. Είχε αποσύρει τον Ράφα Λόπες, δίδοντας εντολή στον Σάντος να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο επόμενο «πακέτο» αλλαγών, έριξε τον εμβληματικό αρχηγό Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος 3 λεπτά μετά την είσοδο του, ανάγκασε σε εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση τον Βανά.

Συμπερασματικά, η ομάδα της Σκάλας έδειξε δυνατό χαρακτήρα, απέναντι σε έναν Άρη που ήταν βελτιωμένος, σε σχέση με τα άλλα πρόσφατα παιχνίδια του.

Στην επόμενη στροφή του συναρπαστικού μαραθωνίου, ότι κι αν κάμει ο ΑΠΟΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού, για να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ στην υπόθεση πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσει την φορμαρισμένη Ομόνοια εντός έδρας.

Την προτελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Ανόρθωση και την τελευταία αγωνιστική το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Είναι ορατό το ενδεχόμενο, να είναι τελικός που θα κρίνει τον τίτλο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ / ΑΕΚ-ThemaSports
30/04 @ 21:09

ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ / ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί να είναι αλάνθαστη στο ΓΣΠ, αν θέλει να ελπίζει για τίτλο.

Αίτημα ΑΕΚ για... 10%!-ThemaSports
30/04 @ 14:20

Αίτημα ΑΕΚ για... 10%!

Οι Λαρνακείς προχώρησαν σε αίτημα προκειμένου να τους δοθεί το 10% των συνολικών εισιτηρίων!

Εξιλέωση!-ThemaSports
30/04 @ 13:45

Εξιλέωση!

Ίσως να είναι η στιγμή να εξιλεωθεί για τις σεζόν 2014 - 2015 και 2015 - 2016.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ