Η ΑΕΛ ενημερώνει για την συμμετοχή ποδοσφαιριστών και μέλη του προσωπικού της ομάδας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. Οι Κύπρος Νεοφύτου και Λουίτζι Ντε Λούκας, συνόδευσαν άτομα σε τροχοκάθησμα από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης ΥΠΑΡΧΩ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών μας και μέλη του προσωπικού, στον OPAP LIMASSOL MARATHON που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 14 Απριλίου. Σε μια κίνηση που αποτελεί έκφραση της αφοσίωσής μας στην κοινωνική αλληλεγγύη, οι ποδοσφαιριστές μας Κύπρος Νεοφύτου και Λουίτζι Ντε Λούκας, συνόδευσαν άτομα σε τροχοκάθησμα από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης ΥΠΑΡΧΩ σε μια διαδρομή μήκους 5 χιλιομέτρων.

Η παρουσία μας στον αγώνα δεν αποτελεί μόνον μια αθλητική προσπάθεια, αλλά έναν τρόπο να ενισχύσουμε την κοινότητα και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τα άτομα που χρήζουν βοήθειας. Η ΑΕΛ δεσμεύεται να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες αυτού του είδους, προσφέροντας την υποστήριξή της σε όσους την χρειάζονται.

Ευχαριστούμε θερμά τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό που συμμετείχαν, καθώς και τους εθελοντές και τους διοργανωτές του Μαραθωνίου για την ομαλή διεξαγωγή του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης ΥΠΑΡΧΩ για την αγαστή συνεργασία. Με τη συνεργασία όλων μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και πιο αλληλέγγυο μέλλον για όλους.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Λεμεσού

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ