Νίκη για τον Αχιλλέα επί της ΕΘΑ στον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα Γυναικών Κ18

Νίκη για τον Αχιλλέα επί της ΕΘΑ στον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα Γυναικών Κ18

Με νίκη για τον Αχιλλέα, ολοκληρώθηκε ο ψεσινός αγώνας που ήταν και ο πρώτος για την τελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Κ18, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας, η ομάδα του Καϊμακλίου, κέρδισε την ΕΘΑ με 58-41.

Μετά από ένα αρχικό προβάδισμα που πήρε η ομάδα της Έγκωμης, στη συνέχεια ο Αχιλλέας πέρασε μπροστά, με την τιμή της διαφοράς να πλησιάζει ακόμα και στους 20 πόντους, για να φθάσει τελικά στη νίκη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Αχιλλέας χρειάζεται μιαν ακόμη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής, ενώ η ΕΘΑ θα πρέπει να κερδίσει στον 2ο τελικό, που θα γίνει στην έδρα της, ούτως ώστε η σειρά να φθάσει σε 3ο και καθοριστικό τελικό.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ για τον Παναθηναϊκό με υπογραφή Αταμάν που κλείνει τον κύκλο του...

Παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ για τον Παναθηναϊκό με υπογραφή Αταμάν που κλείνει τον κύκλο του...

Ο Παναθηναϊκός «επτώχευσε» με τον Εργκίν Αταμάν να φέρει συντριπτικά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία πρόκρισης στο Final 4.

BEST OF THEMASPORTS