Χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, ξεχύθηκαν από χθες (13/04) στους δρόμους της Λεμεσού, λαμβάνοντας μέρος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, ζώντας μοναδικές εμπειρίες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σημειώνουμε ότι το σημερινό (14/04) αγωνιστικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ., τον Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ., τον Πετρολίνα Energy Race 10 χλμ. και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports:

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με 15 συμμετοχές η Κύπρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών-ThemaSports
21/05 @ 19:33

Με 15 συμμετοχές η Κύπρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών

Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7 – 12 Ιουνίου), είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου 2024, στη Σμύρνη.

Σημαντική πρωτιά Παρέλλη στο Ισραήλ - Τα Κυπριακά αποτελέσματα σε διεθνή μίτινγκ-ThemaSports
20/05 @ 16:05

Σημαντική πρωτιά Παρέλλη στο Ισραήλ - Τα Κυπριακά αποτελέσματα σε διεθνή μίτινγκ

Η περιοδεία των Κύπριων αθλητών και αθλητριών σε μίτινγκ στίβου εκτός Κύπρου συνεχίζεται, αφού αυτή η περίοδος είναι τέτοια που δεν μπορεί να προσφέρει ξεκούραση, από τη στιγμή που κάποιοι χρειάζονται βαθμούς για την άνοδο τους στην παγκόσμια κατάταξη.

Υψηλή και πάλι η βαθμολογία τού EKO Cyprus International Athletics Meeting από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου!-ThemaSports
20/05 @ 15:56

Υψηλή και πάλι η βαθμολογία τού EKO Cyprus International Athletics Meeting από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου!

Παρά την ατυχία που προέκυψε την τελευταία στιγμή, με τις ακυρώσεις συμμετοχών τής κορυφαίας άλτριας μήκους στον κόσμο Ιβάνα Σπάνοβιτς και του Νο12 στο μήκος ανδρών Τόμπιας Μόντλερ, εξαιτίας τραυματισμών, εντούτοις το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting 2024 συγκέντρωσε και πάλι υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.

Ικανοποιημένη η Κωνσταντίνα Γεωργίου από το Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας-ThemaSports
20/05 @ 15:44

Ικανοποιημένη η Κωνσταντίνα Γεωργίου από το Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας

Η Κωνσταντίνα Γεωργίου ήταν εντυπωσιακή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, καθώς κατάφερε με εντυπωσιακό αγώνα να ανέβει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου και να φορέσει το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό της.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ