Με τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5ΚΜ δόθηκε η εκκίνηση στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024. Η εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού (ο Δήμος Λεμεσού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού – ΕΒΕΛ - και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού - ΕΤΑΛ), ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ονομαστικού χορηγού ΟΠΑΠ Κύπρου Αλέξανδρος Ντάβος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ονομαστικού χορηγού του Εταιρικού Δρόμου Θεοδόσης Θεοδοσίου, η Αντιπρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη αντίστοιχα, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου.  

Η PrimeTel είναι σταθερά υποστηρικτής της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Κύπρου. Για δέκατη χρονιά στηρίζει τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ως Ονομαστικός Χορηγός του μεγαλύτερου δρόμου της εκδήλωσης, του PrimeTel Εταιρικού Δρόμου 5ΚΜ, ενώ είναι επίσης επίσημος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Στη φετινή διοργάνωση σημειώθηκε ρεκόρ, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 17.000 συνολικά και για τις έξι διαδρομές. Μάλιστα οι 3.000 εξ αυτών προέρχονται από το εξωτερικό, από 75 και πλέον χώρες, διπλασιάζοντας φέτος τον αριθμό των διεθνών συμμετοχών!

Όπως κάθε χρόνο η μαζικότερη παρουσία ήταν στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5ΚΜ με 12.000 συμμετοχές, από 270 και πλέον εταιρείες. Ο Μόλος Λεμεσού πλημμύρισε και αυτή τη φορά από κόσμο κάθε ηλικίας που απόλαυσε τη διαδρομή στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Λεμεσού. Εκεί όπου οργανωμένα σύνολα (ομάδες, εταιρείες και οργανισμοί) δοκίμασαν τα όριά τους, έγιναν ένα, διασκέδασαν και συμπορεύτηκαν στο μεγαλύτερο αθλητικό-κοινωνικό γεγονός της Κύπρου, προωθώντας τα   μηνύματα του ευ ζην, του ευ αγωνίζεσθαι της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας.

«Στόχος και φιλοδοξία μας ήταν ο Μαραθώνιος Λεμεσού να είναι κάτι πέρα από αθλητική γιορτή, να είναι γιορτή ανθρωπισμού και εθελοντισμού. Θεωρώ πως πετυχαίνουμε αυτό το στόχο μέσα από το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η διοργάνωση κι αυτό μας δίνει δύναμη και ώθηση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτή τη γιορτή στον κόσμο που βλέπουμε ότι την απολαμβάνει κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα», επισήμανε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού Σπύρος Σπύρου.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Πωλήσεων της Primetel Ευριπίδης Κυριάκου δήλωσε: «Στο πλαίσιο της εταιρικής μας ευθύνης στηρίζουμε διαχρονικά τον Εταιρικό Δρόμο, τον πιο δημοφιλή δρόμο στο αγαπημένο αθλητικό γεγονός της Κύπρου. Είμαστε περήφανοι που η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και φέτος με τη στήριξη της διοργάνωσης και βλέπουμε τον κόσμο να συμμετέχει με χαρά και να διασκεδάζει». Τέλος ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης τόνισε: «Είναι μια γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει, καθιστώντας τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού τον συναρπαστικότερο Μαραθώνιο στον κόσμο».

 

Οι χορηγοί του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Συνδιοργανωτές: Δήμος Λεμεσού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ) και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ).

Ονομαστικός χορηγός: ΟΠΑΠ

Χορηγοί αγώνων:

Primetel, Muskita Aluminium Industries, Petrolina, RemAthlon by Remedica και Andrey and Julia Dashin’s Foundation

Πλατινένιοι χορηγοί:

Mcdonald’s, GDEV, KIA, MUFG Investor Services, SMT Shipping, Punin Group, Public, Aegean, Υφυπουργείο Τουρισμού, Under Armour, ASG Leasing και Red Wolf.

Χρυσοί χορηγοί:

CNP Asfalistiki, Mπύρα Erdinger Alcohol Free, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Garmin Cyprus, Cosmos Sport, Holland & Barrett, La Roche Posay, Interfreight Logistics, ETKO, Beonix Festival, Sportsoft, KPMG και Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ).

Ασημένιοι χορηγοί:

GO ON Protein Bars, Ισοτονικά ποτά Veroni, ACS Courier, ADTECH, NYX Hotel και Honeywell Travel

Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1 Radio

Υποστηρικτές:

Brainrocket, FX Careers, The Tribe, Crespo App, Orthomol, ECOMMBX, Green Dot, Stirixis, Nextbike, Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, RunLab και Beet It.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.limassolmarathon.com.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup-ThemaSports
27/04 @ 18:14

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός πήρε τη ρεβάνς απέναντι στη Φερεντσβάρος (39-32) και πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Volley League ανδρών, η Χρυσή Βίβλος: Έφτασε τους 32 τίτλους ο Ολυμπιακός-ThemaSports
22/04 @ 20:47

Volley League ανδρών, η Χρυσή Βίβλος: Έφτασε τους 32 τίτλους ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στο θρίλερ του "Μελίνα Μερκούρη" και με 3-1 νίκες στους τελικούς της Volley League ανδρών έκανε το back to back φτάνοντας παράλληλα τους 32 τίτλους στην ιστορία του.

ΑΡΗΣ: «Τελικός» για να σώσει ότι σώζεται!-ThemaSports
27/04 @ 21:42

ΑΡΗΣ: «Τελικός» για να σώσει ότι σώζεται!

Ο Άρης κινδυνεύει να χάσει την Ευρώπη και ο αγώνας με την Πάφο είναι τελικός

Στον τελικό η Καρολίνα-ThemaSports
21/04 @ 14:59

Στον τελικό η Καρολίνα

Στον τελικό των 50μ ελεύθερο S11 του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 προκρίθηκε η Καρολίνα Πελενδρίτου.

Κορίτσι θαύμα: 9χρονη στην Ινδία σηκώνει τρεις φορές το σωματικό της βάρος -ThemaSports
20/04 @ 14:06

Κορίτσι θαύμα: 9χρονη στην Ινδία σηκώνει τρεις φορές το σωματικό της βάρος

Η Arshia Goswami είναι ένα 9χρονο κορίτσι, από το κρατίδιο Haryana της Ινδίας, που έχει χαρακτηριστεί ως η γυναικεία εκδοχή του Ηρακλή!

ΧΑΜΟΣ στα αποδυτήρια με το πάρτι των Παφιτών (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 22:57

ΧΑΜΟΣ στα αποδυτήρια με το πάρτι των Παφιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας μικρός... χαμός έγινε στα αποδυτήρια της Πάφου μετά την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ