Τα... δεύτερα των Μπόστον Σέλτικς έστησαν πάρτι απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς του πενταδάτου Βασίλιε Μίσιτς, επικρατώντας με 131-98. Οι Καβαλίερς «λύγισαν» τους Πέισερς (129-120) και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα playoffs.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πέιτον Πρίτσαρντ με 31 πόντους, 3 ριμπάουντ και 11 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Σέλτικς, ενώ για τους Χόρνετς ξεχώρισε ο Τρε Μαν που είχε 19 πόντους και 8 ασίστ. Ο Βασίλιε Μίσιτς σε 16 λεπτά συμμετοχής είχε 5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς υποδέχθηκαν τους Πέισερς και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, που τους εξασφάλισε την παρουσία τους στα playoffs για ακόμη μια χρονιάς, βάζοντας παράλληλα τους αντιπάλους τους σε... περιπέτειες.

Ο Τζάρεντ Άλεν με 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, ενώ από την πλευρά των Πέισερς ξεχώρισε ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντετοκούνμπο: «Έτρεχα στο 30-40% και ακόμη δεν μπορώ, θα μου πάρει ίσως καιρό να γυρίσω στο επίπεδο που θέλω»-ThemaSports
03/05 @ 22:19

Αντετοκούνμπο: «Έτρεχα στο 30-40% και ακόμη δεν μπορώ, θα μου πάρει ίσως καιρό να γυρίσω στο επίπεδο που θέλω»

Δεν είναι ακόμη σε θέση να τρέξει χωρίς πόνους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε στην exit interview των Μιλγουόκι Μπακς.

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς-ThemaSports
03/05 @ 08:08

Χωρίς Γιάννη δεν μπορούν: Αποκλεισμός Μπακς με βαριά ήττα από Πέισερς

Παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα και παίζοντας ξανά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έχασαν με 120-98 από τους Πέισερς και αποκλείστηκαν.

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς-ThemaSports
03/05 @ 08:04

Στα ημιτελικά της Ανατολής οι Νικς κόντρα στους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς

Θέση στα ημιτελικά της Ανατολής έκλεισαν οι Νικς, οι οποίοι επικράτησαν 115-118 στην έδρα των Σίξερς και με 4-2 πήραν εκείνοι την πρόκριση και θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς που απέκλεισαν τους Μπακς.

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»-ThemaSports
02/05 @ 10:10

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέμιαν Λίλαρντ είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Μπακς στο Game 6 με τους Πέισερς, όπως δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς.

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2-ThemaSports
02/05 @ 08:45

Με τρομερό Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έκαναν break στους Κλίπερς και το 3-2

Ο Λούκα Ντόντσιτς σκόραρε 35 πόντους και οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη 123-93 στην έδρα των Κλίπερς και έκαναν το 3-2 για τη δυτική περιφέρεια του NBA.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του-ThemaSports
01/05 @ 10:00

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Θα μείνει στους Λέικερς; Θα βγει στην αγορά ως free agent; Θα αποσυρθεί από τα παρκέ; Τι σκοπεύει να κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ