Περίπατος των Σέλτικς κόντρα στους Χόρνετς - «Κλείδωσαν» τα playoffs οι Καβαλίερς

Περίπατος των Σέλτικς κόντρα στους Χόρνετς - «Κλείδωσαν» τα playoffs οι Καβαλίερς

Τα... δεύτερα των Μπόστον Σέλτικς έστησαν πάρτι απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς του πενταδάτου Βασίλιε Μίσιτς, επικρατώντας με 131-98. Οι Καβαλίερς «λύγισαν» τους Πέισερς (129-120) και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα playoffs.

Ο Πέιτον Πρίτσαρντ με 31 πόντους, 3 ριμπάουντ και 11 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Σέλτικς, ενώ για τους Χόρνετς ξεχώρισε ο Τρε Μαν που είχε 19 πόντους και 8 ασίστ. Ο Βασίλιε Μίσιτς σε 16 λεπτά συμμετοχής είχε 5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς υποδέχθηκαν τους Πέισερς και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, που τους εξασφάλισε την παρουσία τους στα playoffs για ακόμη μια χρονιάς, βάζοντας παράλληλα τους αντιπάλους τους σε... περιπέτειες.

Ο Τζάρεντ Άλεν με 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, ενώ από την πλευρά των Πέισερς ξεχώρισε ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι «εξαφανισμένοι» του Μεξικού στη σκιά της πρεμιέρας του Μουντιάλ - Τρομερές εικόνες έξω από το «Αζτέκα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι «εξαφανισμένοι» του Μεξικού στη σκιά της πρεμιέρας του Μουντιάλ - Τρομερές εικόνες έξω από το «Αζτέκα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χιλιάδες οπαδοί γύρω από το «Αζτέκα», salsa και μαριάτσι, αλλά και πορείες αγνοουμένων, εκπαιδευτικών και τρομερή αστυνόμευση: Το Μεξικό υποδέχεται το Μουντιάλ σε κλίμα αντίφασης!