Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Φτάνουμε στο τέλος μιας δύσκολης και βασανιστικής χρονιάς. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο καλαθοσφαιρικό μας τμήμα. Η ομάδα κυνηγά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ».

Για την παραίτηση Χριστοδουλίδη: «Δεν είναι παραίτηση, απλά η θητεία ολοκληρώνεται και στις 24 Απριλίου έχουμε εκλογές. Αναφέρει αναλυτικά ο ίδιος ότι δεν προτίθεται να επαναδιεκδικήσει την προεδρία. Την Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζουμε να υπάρξει. Δεν πρέπει να μείνει ακέφαλο το σωματείο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, τα είπαμε πολλές φορές και τα πράγματα οικονομικά εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στην ΑΕΛ για να συνεχίσει, προσπαθήσαμε φέτος να είναι πιο υγιές το κλίμα ».

Για την κριτική που δέχτηκε ο Χριστοδουλίδης: «Να θυμίσουμε ότι ανέβαλε την προεδρία του σωματείου. Στην πορεία προέκυψε, τους τελευταίους 10 μήνες, η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση, ξεπεράστηκαν όσα προβλήματα προέκυψαν στην πορεία για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα τόσο για επενδυτές όσο και ενδιαφερόμενους για να βάλει βάσεις η ΑΕΛ. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είναι μεταβατική περίοδος, θα συνεχίσει να είναι δύσκολη η κατάσταση μέχρι να ξοφληθούν τα χρέη ».

Για τους Γερμανούς επενδυτές: «Όλοι ονειρευόμαστε μια καλύτερη ΑΕΛ, να διεκδικεί τίτλους. Το θέμα με την εταιρεία και κάποιοι να μην βιάζονται να υπήρξε ενδιαφέρον, οι δικηγόροι των δύο πλευρών τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε συζητήσεις. Παραχωρήθηκαν έγγραφα από το λογιστήριο, βλέπουμε για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε ουσιαστικές κινήσεις. Δεν μπορεί να ξέρει κανένας τη δεδομένη στιγμή. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, θα πρέπει το νέο διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσει ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, δεν μιλάμε για χρονοδιαγράμματα αφού σε 10 μέρες να ολοκληρωθεί η θητεία. Για αυτό δεν θέλαμε να πούμε περισσότερα. »

Για την προπόνηση που δεν έγινε: «Η προπόνηση ναι δεν έγινε, συζητήθηκαν με τους αρμόδιους. Δεν κρύψαμε ούτε κοροϊδέψαμε τους ποδοσφαιριστές ήξεραν τι αντιμετωπίζουμε. Έχουν και οι ίδιοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία, η διοίκηση ήταν σωστή απέναντί τους και καταλαβαίνω ότι θέλουν να πληρωθούν και έχει αναλάβει να εξοφλήσει τις πληρωμές »

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ