Ανδρέας ΣταύρουΟ Γιάννης Αναστασίου μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα στον πάγκο της Ομόνοιας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πρώτη θητέια του Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια αν εξαιρέσουμε το ότι έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς, σε θέμα αποτελεσμάτων ήταν κακή. Φυσικά τότε είχε κακό ρόστερ στην διάθεση του σε σχέση με τώρα.
Ο Ελλαδίτης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό το απέδειξε όπου και αν εργάστηκε. Στην Ομόνοια κρίθηκε αναγκαίο να επιστρέψει στις 21 Φεβρουαρίου όταν και ανακοινώθηκε η πρόσληψη του σαν υπηρεσιακός προπονητής και μέχρι τώρα το δείγμα είναι εξαιρετικό. Κατάφερε σε σχεδόν δύο μήνες να μεταμορφώσει την Ομόνοια τακτικά και εκεί που υπήρχε μουρμούρα μαζί με απαισιοδοξία τώρα ο κόσμος ονειρεύεται νταμπλ.
Ο Γιάννης Αναστασίου βρήκε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υπάρχον υλικό και σε σύνολο οκτώ αγώνων έχει απολογισμό 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Το συγκεκριμένο στατιστικό σε θέμα αριθμών είναι καλύτερο από τον Χένινγκ Μπεργκ στο ξεκίνημα της σεζόν 2019 – 2020 καθώς τότε ο Νορβηγός στα πρώτα του οκτώ ματς στο τριφύλλι είχε 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Εννοείται ότι μετέπειτα τα όσα πέτυχε ο Μπεργκ έχουν μείνει στην ιστορία αλλά το ξεκίνημα του Αναστασίου είναι καλύτερο και με αυτό αποδεικνύει ότι είναι ικανός να δώσει στην Ομόνοια τίτλο.
Δεν είναι... μυστικό ότι ο Κύπριος οπαδός δεν πολυενδιαφέρεται για την Εθνική μας ομάδα. Ή να το πούμε διαφορετικά, τον νοιάζει πολύ περισσότερο του η ομάδα του στο πρωτάθλημα από την Εθνική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 13:43
Οι Ομονοιάτες εξάντλησαν τα 2500 εισιτήρια που τους αναλογούσαν για το παιχνίδι με τη Ραπίντ στην Αυστρία, που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου.
15/11 @ 15:30
Πολύ κοντά στην επιστροφή τους βρίσκονται οι Σενού Κουλιμπαλί και Κάρελ Άιτινγκ.
15/11 @ 11:09
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας.
14/11 @ 19:08
Η σατιρική εκπομπή της OMONOIA TV.
14/11 @ 16:20
Αγωνίστηκε 60 λεπτά ο Γουίλι Σεμέδο χθες βράδυ στη φιλική ισοπαλία χωρίς τέρματα του Πράσινου Ακρωτηρίου με το Ιράν.
14/11 @ 13:22
Πήρε έξτρα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ραπίντ στην Αυστρία η ΟΜΟΝΟΙΑ.
BEST OF THEMASPORTS