Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, «στάθηκε» στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και στην επόμενη μέρα των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Θα συνεχίσεις, μήπως άλλαξες άποψη; «Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας πρόκειται να «προχωρήσει» το πλάνο του συνόλου όπως το έχουμε ενημερώσει προς τον κόσμο».

Για τον κόσμο και τον επόμενο αγώνα: «Έχουμε αγώνα ως γηπεδούχοι στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» με τον Απόλλωνα στις 17:00. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τις δοκιμασίες. Ο προπονητής θα συνεχίζει να πειραματίζεται με σχηματισμούς και ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις. Ο καιρός είναι ιδανικός για να αποκτήσει πεντακάθαρη εικόνα για όλους στο δυναμικό μας, έτσι ώστε να ξεκινήσει και πιο δυναμικά τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Για τον κόσμο: «Δεν υπολογίζουμε να έχουμε πάνω από 200 άτομα. Αυτή είναι η μοίρα να αγωνίζεσαι στο δεύτερο γκρουπ και να είσαι σχετικά αδιάφορος. Προτιμούμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, παρά να «παλεύουμε» για την σωτηρία μας. Θα συγκεντρώναμε παραπάνω κόσμο, όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός. Ο στόχος έχει επιτευθεί για τη Νέα Σαλαμίνα από τον Δεκέμβριο, όταν δεν υπήρχαν σκέψεις ότι η ομάδα θα μπλεχτεί σε περιπέτειες. Μάλλον βλέπαμε πιο ψηλά, αντί για παρακάτω».

Για τις ανανεώσεις των παικτών: «Έχουμε ανανεώσει τέσσερις παίκτες. Οι Βίκτωρος, Μπεχαράνο, Λέουκο και Νάρσινγκ θα παραμείνουν στην ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα και σήμερα να έχουμε άλλη μία ανακοίνωση. Από τη στιγμή που δεν έχουμε την υπογραφή, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον άλλη μία ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα θα είναι δύσκολο να μην την δούμε στους «ερυθρόλευκους».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Είμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες. Μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ποιοι ποδοσφαιριστές μας ενδιαφέρουν, αν δει ποιοι έχουν ξεχωρίσει στη σεζόν και σε ποιους στηρίχθηκε ο προπονητής, μπορεί αβίαστα να βγει ένα συμπέρασμα για τις συνομιλίες της ομάδας προγραμματισμού. Η ομάδα προγραμματισμού είναι αποτελεσματική, ευελπιστούμε ότι θα ισχύσει ως το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να υπογράψουμε όλους τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον προπονητή μας».

Για τον Μελίσσα και την παραμονή του: «Μας ενδιαφέρει να συνεχίσει ο τερματοφύλακας μας, είναι κοινό μυστικό ότι τον θέλουμε στην ομάδα. Λήγει το συμβόλαιο του και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συμφωνήσουμε σε όλα τα σημεία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει πάει εξαιρετικά στη Νέα Σαλαμίνα, ο ίδιος είναι θετικός και είμαστε αισιόδοξοι. Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες των συνομιλιών, δεν θα πάει μακριά για να μάθουμε νεότερα».

Για το οικονομικό και τις συμφωνίες με χορηγούς: «Ήδη το εμπορικό τμήμα της Νέας Σαλαμίνας έχει υπογράψει κάποιες συμφωνίες, τις οποίες όμως δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τώρα, πρέπει να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Με αρκετούς χορηγούς θα ανανεώσουμε τα συμβόλαια μας. Από κει και πέρα, είναι διαρκείς η «μάχη» για εξεύρεση νέων χορηγιών. Θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε καλύτερες συμφωνίες από αυτές που έχουμε».

Για επενδυτές από την Αμερική: «Δεν υπάρχει κάτι στο προσκήνιο με επενδυτές από τις ΗΠΑ. Έχουμε δώσει την ενημέρωση στα μέλη μας μέσα από την πρώτη Γενική Συνέλευση. Είχαμε κάποιες αρχικές συνομιλίες με κάποιον ενδιαφερόμενο, ωστόσο, κάποια στιγμή σταμάτησαν. Δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ των δύο μεριών. Όλος ο κόσμος βλέπει τι επικρατεί στον κόσμο, υπάρχουν απρόβλεπτα πράγματα που γίνονται. Όπως έχει πει και σε σένα ο Πρόεδρος τις προηγούμενες μέρες, απλά είχαμε στείλει κάποια περαιτέρω στοιχεία. Τίποτα προχωρημένο. Δεν λέμε ότι θα σταματήσουν οι συζητήσεις, όμως δεν λέω ότι θα μπούμε και θα «βαθιά», έτσι ώστε να υπάρξει συμφωνία. Για την ώρα ο προγραμματισμός προχωράει με τη σκέψη ότι η Νέα Σαλαμίνα τη σεζόν 2024-25 θα είναι σωματείο, έτσι θα είναι άλλωστε, δεν μπορεί σε μία μέρα να αποφασιστεί ότι θα γίνει «εταιρεία». Υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί στην ομάδα. Εμείς προχωρούμε κανονικά».

Για το «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και την Καρμιώτισσα: «Μας έχει γίνει κάποια κρούση, κάτι παραπάνω από κρούση για την παραχώρηση του γηπέδου την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν υπάρχει συμφωνία, όχι επειδή έχουμε πρόβλημα, αλλά ίσως να αναμένουν και εκείνοι κάποιες απαντήσεις. Η υπόθεση μας ενδιαφέρει, άλλωστε πρόκειται για ένα έξτρα έσοδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου-ThemaSports
30/04 @ 15:43

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
30/04 @ 13:38

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα

Παρελθόν από την Νέα Σαλαμίνα αποτελεί ο προπονητής Κ-19 της ομάδας Μάριος Χριστοδούλου. Οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. 

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»-ThemaSports
27/04 @ 21:14

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας. 

15ΧΡΟΝΟΣ!-ThemaSports
27/04 @ 21:05

15ΧΡΟΝΟΣ!

Ο Ανδρέας Μαυρουδής (28/06/2008) ντεμπούταρε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας δύο μήνες προτού γίνει 16 ετών.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Οι παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι - Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τις ανανεώσεις»-ThemaSports
24/04 @ 21:20

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Οι παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι - Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τις ανανεώσεις»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι πρώτοι 11 του Χριστοδούλου κόντρα στην ΑΕΛ-ThemaSports
24/04 @ 17:36

Οι πρώτοι 11 του Χριστοδούλου κόντρα στην ΑΕΛ

Η αρχική ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνα για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ