Οι ημερομηνίες των αγώνων του Παναθηναϊκού Aktor και του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague. Δείτε αναλυτικά το ...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός Aktor «έκανε τη δουλειά» απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, τερμάτισε στη 2η θέση της regular season και περιμένει με πλεονέκτημα έδρας κάποιον εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βίρτους Μπολόνια και Μπασκόνια στον δρόμο του, ενόψει των πλέι οφ.

Από την μεριά του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (12/4, 21:15), με τον νικητή του ζευγαριού να παίρνει την 5η θέση και να παίζει με μειονέκτημα έδρας με την 4η Μπαρτσελόνα. Αντιθέτως, ο ηττημένος του αγώνα στο ΣΕΦ θα συναντήσει την Μονακό στο ζευγάρι 3-6.

Από εκεί και πέρα, η ερχόμενη εβδομάδα στην Euroleague περιλαμβάνει τους αγώνες Play-In, ενώ οι «αιώνιοι» έχουν... γεμάτο πρόγραμμα για τη Stoiximan Basket League.

Για την ακρίβεια, τη Δευτέρα (15/4) είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός Aktor - Ολυμπιακός, ενώ στη συνέχεια την Πέμπτη (18/4) οι Πειραιώτες παίζουν με τον Προμηθέα και την Παρασκευή (19/4) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το Περιστέρι.

Το παραπάνω πρόγραμμα όπως όλα δείχνουν «προδίδει» και τις ημερομηνίες των πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ζήτησε να παίξει την Πέμπτη στο πρωτάθλημα, καθώς θα ξεκινήσει πρώτη τη σειρά της στην postseason της Euroleague.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το σχετικό πρόγραμμα, που παρουσιάστηκε στην "Magic Euroleague", βρίσκει σύμφωνο και το συνδρομητικό κανάλι και έχει εγκριθεί.

Όποια και αν είναι η σειρά, δηλαδή ή με την Μονακό ή με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός θα παίξει τα πρώτα ματς εκτός έδρας την Τρίτη (23/4) και την Πέμπτη (25/4). Από την άλλη, το «τριφύλλι» θα δώσει δύο ματς στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (24/4) και την Παρασκευή (26/4).

Την Μεγάλη Εβδομάδα το πρόγραμμα θα αλλάξει μορφή, με τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να αγωνίζονται Μ. Τρίτη (30/4) και αν χρειαστεί Game 4 θα γίνει την Μ. Πέμπτη (2/5). Από την μεριά του, ο Ολυμπιακός θα παίξει την Μ. Τετάρτη (1/5) και την Μ. Παρασκευή (3/5).

Σε περίπτωση που χρειαστούν Game 5 στις σειρές, τότε το 5ο ματς του Παναθηναϊκού Aktor θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (7/5) και των Πειραιωτών την Τετάρτη (8/5).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ για τους «αιώνιους»:

Παναθηναϊκός

Game 1: Εντός, 24/4
Game 2: Εντός, 26/4
Game 3: Εκτός, 30/4
Game 4 (Αν χρειαστεί): Εκτός, 2/5
Game 5 (Αν χρειαστεί): Εντός, 7/5

Ολυμπιακός

Game 1: Εκτός, 23/4
Game 2: Εκτός, 25/4
Game 3: Εντός, 1/5
Game 4 (Αν χρειαστεί): Εντός, 3/5
Game 5 (Αν χρειαστεί): Εκτός, 8/5

Το μοναδικό πρόβλημα που εντοπίζεται...

Στο παραπάνω πρόγραμμα υπάρχει ένα πρόβλημα που ήδη έχει αντιμετωπιστεί από τις αρμόδιες αρχές. Για την ακρίβεια, την Τετάρτη 24/4, όταν ο Παναθηναϊκός Aktor θα δίνει στο ΟΑΚΑ το Game 1 της σειράς του, είναι προγραμματισμένο και το ποδοσφαιρικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στην "OPAP Arena" (24/4, 20:30).

Αυτό μπορεί να οδηγήσει την αστυνομία σε αποφάσεις, διότι πριν από λίγες μέρες για τον ίδιο ακριβώς λόγο οι αρχές προχώρησαν στην αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός - Προμηθέας για τη Stoiximan Basket League. Μένει, λοιπόν, να φανούν οι οριστικές αποφάσεις της αστυνομίας αναφορικά με το αν θα υπάρξει κάποια νέα αλλαγή.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euroleague: Με σούπερ Καλάθη το 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ και... πάει Βερολίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 01:32

Euroleague: Με σούπερ Καλάθη το 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ και... πάει Βερολίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προβάδισμα 2-1 στην σειρά με την Μονακό πήρε και πάλι η Φενέρμπαχτσε, μετά τη νίκη της 89-78 στο Game 3, τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και από τη χώρα των Βάσκων, επικρατώντας 102-98 της Μπασκόνια, κάνοντας το 3-0 και κλείνοντας εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου.

Ολυμπιακός: Ο Ντιφαλά τσουβάλιασε 34 ματς κανονικής διάρκειας και 2 των πλέι-οφ με ένα... ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σφύριγμα-ThemaSports
01/05 @ 17:38

Ολυμπιακός: Ο Ντιφαλά τσουβάλιασε 34 ματς κανονικής διάρκειας και 2 των πλέι-οφ με ένα... ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σφύριγμα

Δύσκολα αυτή η απόφαση του Ντιφαλά δεν θα στοιχίσει. Το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να χάσει το Final 4 από αυτό

«Στον αέρα» το Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός!-ThemaSports
30/04 @ 16:00

«Στον αέρα» το Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός!

Ακόμα και τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό AKTOR απειλεί το ζήτημα με τον κόσμο. Με τα υπάρχοντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής του game 3 στο Βελιγράδι.

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Με σύμμαχο το κατάμεστο ΣΕΦ για το ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ βήμα προς το Final 4-ThemaSports
30/04 @ 08:19

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Με σύμμαχο το κατάμεστο ΣΕΦ για το ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ βήμα προς το Final 4

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs και με τη σειρά στο 1-1 θέλει να πάρει τη νίκη και να γίνει το απόλυτο αφεντικό για το εισιτήριο του Final 4.

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός: Πράξη τρίτη στο Βελιγράδι με στόχο το ΔΙΠΛΟ-ThemaSports
30/04 @ 08:08

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός: Πράξη τρίτη στο Βελιγράδι με στόχο το ΔΙΠΛΟ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Χάλα Πιονίρ», στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς για την Ευρωλίγκα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ