Οι του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στους «8» του Europa Conference League. Δείτε και την ενδεκάδα των Βέλγων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των προημιτελικών του Europa Conference League και θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης για τους «4» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Πριν λίγο, έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος διατήρησε τον Κοτάρσκι κάτω από την εστία, με τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Δίδυμο στη μεσαία γραμμή οι Μεϊτέ και Οζντόεφ, με τον Κωνσταντέλια επιτελικό μέσο και στα φτερά τους Τάισον (αριστερά) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (δεξιά).

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην κορυφή της επίθεσης προτίμησε τον Σαμάτα, με τον Μπράντον Τόμας να μένει στον πάγκο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Σαμάτα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ότο, Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ, Αντόνιο, Τζίμας.

Από την άλλη, ο Νίκι Χάγεν επέλεξε για την Μπριζ τους: Γιάκερς - Σπίλερς, Μέχελε, Ντε Κάιπερ – Σάμπε, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Φέτλεσεν, Σκόρας – Τιάγκο, Γιουτγκλά.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ελάτε στον Πειραιά για ελληνική φιλοξενία»: Το ΕΠΙΚΟ σποτάκι για τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)-ThemaSports
03/05 @ 01:28

«Ελάτε στον Πειραιά για ελληνική φιλοξενία»: Το ΕΠΙΚΟ σποτάκι για τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε πως περιέγραψε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM, την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-2 επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Conference League!

Παράγοντας Κυπριακής ομάδας είδε την ΤΕΣΣΑΡΑ του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» με ερυθρόλευκη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
03/05 @ 01:20

Παράγοντας Κυπριακής ομάδας είδε την ΤΕΣΣΑΡΑ του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» με ερυθρόλευκη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο «Βίλα Παρκ» όπου παρακολούθησε τον ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες πήραν μία τεράστια και ιστορική νίκη με 2-4, ήταν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (02/05), ο Γενικός Διευθυντής του Άρη και οπαδός των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Γιαννέλης.

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»-ThemaSports
03/05 @ 00:37

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς.

Λύγισε στο φινάλε την Κλαμπ Μπριζ και πήρε προβάδισμα τελικού η Φιορεντίνα!-ThemaSports
03/05 @ 00:25

Λύγισε στο φινάλε την Κλαμπ Μπριζ και πήρε προβάδισμα τελικού η Φιορεντίνα!

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 61ο λεπτό, η Φιορεντίνα δυσκολεύτηκε αφάνταστα κόντρα στην μαχητική Κλαμπ Μπριζ, παίρνοντας τελικώς τη νίκη με 3-2 χάρη στο τέρμα του Ενζολά στο 90+1'!

Η Άστον Βίλα ισοφάρισε και ο Ολυμπιακός σκοράρει για 3η φορά με τον Ελ Κααμπί για το 2-3! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:27

Η Άστον Βίλα ισοφάρισε και ο Ολυμπιακός σκοράρει για 3η φορά με τον Ελ Κααμπί για το 2-3! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέρει ευθύνη ο Τζολάκης, η Άστον Βίλα ισοφαρίζει στο 50ο λεπτό τον Ολυμπιακό, χάρη σε μία σέντρα – σουτ, εντελώς απρόσμενη, από τον Ντιαμπί! Και εκεί, ο Ελ Κααμπί κάνει το 3-2, από το σημείο του πέναλτι!

Μία στιγμή ήταν αρκετή: Ο Γουότκινς πρόλαβε τον Ρέτσο και η Βίλα μειώνει σε 1-2 απέναντι στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 22:51

Μία στιγμή ήταν αρκετή: Ο Γουότκινς πρόλαβε τον Ρέτσο και η Βίλα μειώνει σε 1-2 απέναντι στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άστον Βίλα κάνει το 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό και πηγαίνει με καλύτερη ψυχολογία στα αποδυτήρια, ενόψει του δευτέρου μέρους. Σκόρερ και πάλι ο Όλι Γουότκινς, που πρόλαβε τον Παναγιώτη Ρέτσο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ