Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον του Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Για την ήττα και την εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα μας ήταν αποκαρδιωτική. Θέλω να ξεκινήσω με μια απολογία στους φίλους μας. Παίξαμε ημιτελικό Κυπέλλου μετά από 15 χρόνια και δεν ανταποκριθήκαμε. Αυτό το 3-0 μας αφήνει ελάχιστες πιθανότητες στον επαναληπτικό».

Για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας: «Όταν μια ομάδα παίζει με 10 παίκτες σαφώς και ο αντίπαλος έχει προβάδισμα. Ακόμα και μέχρι εκείνο το σημείο η εικόνα μας ήταν προβληματική. Αυτός δεν είναι ο Άρης που οι φίλαθλοι μας έχουν συνηθίσει. Έχουμε ξεκάθαρο θέμα και η προσοχή μας είναι στο πως θα βρούμε λύσεις».

Αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Κανένα θέμα δεν υπάρχει. Είμαι κατηγορηματικός. Όταν ένας προπονητής έρχεται και αλλάζει την ιστορία σου, κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα και σε βάζει σε ομίλους, αποδεδειγμένα είναι καλός προπονητής. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τις δυνατότητες του. Από τη στιγμή που έχει ικανότητες, δεν γίνεται ξαφνικά να ξέχασε αυτά που ξέρει. Το ίδιο και οι παίκτες. Δεν μπορώ να πως οι ποδοσφαιριστές έθελξαν με την απόδοσή τους και έφταιξε ο Σπιλέφσκι».

Για τον Κακόριν που βρίσκεται σε κακό φεγγάρι: «Ο Άρης δεν είναι ο Κακόριν ούτε ο οποιοσδήποτε άλλος. Ο Άρης είναι ομάδα. Δεν μπορούμε να επιρρίψουμε την ευθύνης το γεγονός ότι ο Κακόριν δεν μας δίνει τις βοήθειες που μας έδινε πέρυσι. Είναι γενικό το πρόβλημα. Όλη μας η προσοχή είναι να λύσουμε αυτά τα προβλήματα».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος και για τις δυνατότητες της ομάδας: «Ο Άρης είναι στη διαδικασία κτισίματος. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν είναι το τέλος του κόσμου, όμως γνωρίζουμε πως αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες. Μας ενοχλεί το γεγονός πως δεν μπορούμε να αποδώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας».

Για την απουσία του Στρούσκι και αν επηρεάζει: «Είναι ένας κομβικός παίκτης, αλλά ακόμα και σε παιχνίδια που έλειπε. Είχαμε κερδίσει. Δεν είναι δικαιολογία. Δεν εξαρτάται ο Άρης από την παρουσία ή απουσία ορισμένων παικτών».

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Εκτός θα είναι ο Καζού, ο Σανέ και ο Στρούσκι. Περιμένουμε να δούμε πως εξελίσσεται η αποθεραπεία των Μαγιαμπέλα και Μουσούντα. Ο προπονητής μας θα είναι κανονικά στον πάγκο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχές σε Μπένγκτσον-ThemaSports
26/05 @ 10:51

Ευχές σε Μπένγκτσον

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο παίκτης του Άρη Λεμεσού Λέο Μπένγκτσον

Αποφασισμένος!-ThemaSports
25/05 @ 10:00

Αποφασισμένος!

Ο Άρης έχει την πρόθεση να ενισχύσει την ομάδα σημαντικά και να επανέλθει δριμύτερος

«Κάτι που φαίνεται πολύ κοντά, μπορεί να χαλάσει…»-ThemaSports
23/05 @ 15:33

«Κάτι που φαίνεται πολύ κοντά, μπορεί να χαλάσει…»

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ο Άρης για το... πρώτο - «ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ»-ThemaSports
21/05 @ 18:57

Ο Άρης για το... πρώτο - «ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ»

Ο Άρης σαν σήμερα κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του...

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ