Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα και τον επαναληπτικό: «Δικαιούμασταν τη νίκη. Ήμασταν η ομάδα που έκανε περισσότερα για να κερδίσει τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα για να έχουμε ένα καλύτερο σκορ. Η ομάδα του Απόλλωνα περισσότερο αμύνθηκε. Καλό το ότι κερδίσαμε όμως δεν λέει πολλά. Πάμε σε ένα δεύτερο ημίχρονο πολύ δύσκολο σε μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι, Να μην γίνουν τα οποιαδήποτε λάθη. Χθες κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε».

Για τα όμορφα γκολ των Πέπε-Δημητρίου: «Ήταν δυο υπέροχα γκολ. Δυο παίκτες που σκόραραν για πρώτη φορά».

Για το γκολ με το οποίο ισοφάρισε ο Απόλλωνας και πως επηρέασε: «Παρόλο που ξεκινήσαμε καλά, δεν κρατήσαμε για πολλά λεπτά το προβάδισμα. Αν είμασταν πιο σοφοί για τα επόμενα λεπτά, θα ήταν ένας πολύ διαφορετικός αγώνας. Πληρώσαμε τον υπέρμετρο μας ενθουσιασμό».

Για τον κόσμο: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Κατέκλυσαν το γήπεδο και δημιουργήσαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Εύχομαι να βρεθούμε στον τελικό με αυτό τον κόσμο. Ας ελπίσουμε πως θα τους αποζημιώσουμε».

Για τον επαναληπτικό και την καυτή ατμόσφαιρα: «Θεωρώ είναι 50-50. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα. Στο Άλφαμεγα πάντα παίζουμε πολύ καλά. Θεωρώ και πιστεύω ακράδαντα πως δεν θα μας επηρεάσει ο κόσμος. Έχουμε παίξει σε έδρες με αρκετό κόσμο. Αν είμαστε σοβαροί και τα δώσουμε όλα, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν πάμε για το 0-0. Για να περάσουμε πρέπει να σκοράρουμε».

Αν θα γίνει rotation στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Παίζουμε για τη νίκη την Κυριακή 100%. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Είμαστε κάθετοι σε αυτό. Οι παίκτες που θα βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή να τα δώσουν όλα. Έχουμε στόχο και στους δύο θεσμούς».

Για το βάθος του ρόστερ: «Έχουμε το ρόστερ για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτή η ομάδα έχει το βαθμός να αγωνίζεται και στους δύο θεσμούς. Υπάρχει ποιότητα και μένει να το δούμε την Κυριακή. Είδαμε τον Μάριο Δημητρίου. Προερχόμενος από τραυματισμό έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και σκόραρε. Ο Κοντρέρας ήταν επίσης πολύ καλός, το ίδιο και ο Ζάζα. Δεν δέχομαι ότι το rotation θα αποδυναμώσει την ομάδα».

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Ο Τουμασί θεωρώ θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Θα δούμε στην αυριανή προπόνηση. Μελούσο και Ικόκο θα είναι εκτός».

Για τους Ζάιρο, Τάνκοβιτς και Μπρούνο που δεν είναι στα καλύτερά τους: «Δεν είναι ψέμα πως δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Άνθρωποι είναι και συμβαίνει. Έχουν αποδείξει πως είναι μεγάλοι παίκτες. Θεωρώ ότι στις κατάλληλες στιγμές θα βρουν τον εαυτό τους».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!-ThemaSports
02/05 @ 12:45

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!

Στην δύσκολη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, η Πάφος βρίσκει τρόπο να φέρνει καλούς παίκτες

Οργανωμένοι οπαδοί Πάφου: «Η σεζόν που θα σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας έφθασε»-ThemaSports
Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev-ThemaSports
30/04 @ 14:16

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oleksandr Kniaziev με την Πάφο να εύχεται χρόνια πολλά στον προπονητή Κ-19 της ομάδας. 

Το κύπελλο η μόνη διέξοδος για Ευρώπη-ThemaSports
01/05 @ 15:00

Το κύπελλο η μόνη διέξοδος για Ευρώπη

Η Πάφος δεν κέρδισε τον Άρη και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να εξασφαλίσει εισιτήριο για Ευρώπη.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της-ThemaSports
30/04 @ 09:21

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της

Η Πάφος FC, ερχόμενη με... φόρα από την ιστορική πρόκριση επί του Απόλλωνα και την πεντάρα επί της Ανόρθωσης, είχε μία «χρυσή» ευκαιρία στο ματς με τον Άρη για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην 4η θέση και στο +2 από τη Λεμεσιανή ομάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, για το τέταρτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούν οι δύο ομάδες.

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!  -ThemaSports
29/04 @ 12:30

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ