Οι άνθρωποι της Τσέλσι είναι πλήρως απογοητευμένοι με μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές τους και σκέφτονται την αλλαγή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΜιχάιλο Μούντρικ φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι κατόπιν περιπέτειας. Ο Ουκρανός ήταν εξαιρετικά κοντά στην Άρσεναλ, αλλά οι Μπλε έκαναν αποφασιστικό μπάσιμο στην υπόθεση, πλήρωσαν και κάτι παραπάνω καταφέρνοντας το deal με την Σαχτάρ. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ.

Ιανουάριος 2023, λοιπόν, και ο Μούντρικ γίνεται Λονδρέζος με τεράστιες προσδοκίες. Ένα χρόνο μετά ο 23χρονος Ουκρανός συνεχίζει να ψάχνει τα πατήματά του. Μάλιστα, είναι πολλά τα δημοσιεύματα πλέον που θέλουν τον Ποτσετίνο και το επιτελείο του να είναι απογοητευμένοι με τον Μούντρικ και τις επιδόσεις στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Αυτόν έχουν βάλει στο μάτι

Ο προβληματισμός είναι τόσο έντονος που η Τσέλσι φέρεται έτοιμη να μπει σε μεταγραφική ανησυχία επιχειρώντας να πάρει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Νίκο Γουίλιαμς ο οποίος πραγματοποιεί σούπερ σεζόν και είναι διαθέσιμος στην αγορά μ' ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

 

Τα 50 εκατ. ευρώ προκύπτουν από τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο με την Αθλέτικ. Κατά τ' άλλα ο 21χρονος είναι δεσμευμένος με τους Βάσκους τουλάχιστον έως το 2027. Για την ιστορία ο Γουίλιαμς σε 30 παιχνίδια μετράει 6 γκολ και 14 ασίστ.

Από την άλλη ο Μούντρικ είναι στις 33 εμφανίσεις, έχει σκοράρει 6 φορές ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ. Το συμβόλαιο του Ουκρανού ολοκληρώνεται το 2031

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ