Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και την Ομόνοια, ο βοηθός προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Τόμι Γίνιγκεν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε ο αγώνας ισορροπημένος όταν παίζαμε 11 με 11, όμως η Ομόνοια ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο μέρος αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες, αλλά ήμασταν πιο ενεργητικοί. Είχαμε και το πέναλτι που πήρε πίσω ο διαιτητής. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο.
Στην περσινή σεζόν και σε κάποια παιχνίδια στη φετινή, παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα με την ίδια ένταση. Και οι άλλες ομάδες βελτιώνονται.
Η Ομόνοια αν δεν κάνω λάθος έχει τους περισσότερους βαθμούς στην Β' φάση του πρωταθλήματος. Πρέπει να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποια γκολ. Όταν δεν σου βγαίνει το παιχνίδι, είναι εύκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου και να δεχθείς ανόητες κάρτες».
Νωρίτερα, μιλώντας στη Cytavision ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν λίγο καλύτεροι, σίγουρα είχαν κι αυτοί τις αντεπιθέσεις τους. Μετά και την κόκκινη κάρτα, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, πρέπει να βρούμε τη λύση μόνοι μας».
Με προπόνηση στο «Partizan Stadium», η ΑΕΚ ολοκλήρωσε απόψε την προετοιμασία της, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 20:30
Ήττα για τον Άρη στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους.
16/07 @ 17:36
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
16/07 @ 12:50
H ανακοίνωση του Άρη.
16/07 @ 11:26
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
15/07 @ 21:43
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης Λεμεσού ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό μέσο, με Γαλλικό διαβατήριο, Yacine Bourhane.
15/07 @ 10:27
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, για το ενδιαφέρον από την Κάιζερ Τσιφς για τον ακραίο επιθετικό του Άρη, Μιχλάλι Μαγιαμπέλα.
BEST OF THEMASPORTS