Σκληροί χαρακτηρισμοί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον επικείμενο ορισμό Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης. «Δουλικά προσκείμενος στην ομάδα που υποστηρίζει (ΑΕΚ)», για Βρούτση!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με διαρροή τους προς τα ΜΜΕ οι Ερυθρόλευκοι σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τη συμφωνία ΑΕΚ-Άρη για να οριστεί Έλληνας διαιτητής στη Ν.Φιλαδέλφεια την Κυριακή, κάνοντας λόγο για «ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας και έχουν σαπίσει το ποδόσφαιρο».

 

Επιπλέον στον Ολυμπιακό μιλούν για πρωτάθλημα με ήδη αλλοιωμένη βαθμολογία, ενώ εξαπολύουν πυρά κι εναντίον του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. 

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

«Οι ομάδες συμφώνησαν στα πλέι οφ να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Ήταν μια συμφωνία κυρίων. Για να αλλάξει πρέπει να αλλάξει η συμφωνία ή κάποιοι να μην είναι κύριοι. Τα πράγματα είναι απλά. Το να αποφασίζουν δυο ομάδες, λες και δεν αφορά και τους υπόλοιπους το αποτέλεσμα των αγώνων τους και η βαθμολογία, είναι απο μόνο του ανήθικο.

Αλλά σε ποιόν κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας και έχουν σαπίσει το ποδόσφαιρο; Σε ποιον κάνει εντύπωση η φωτογραφία, από τη νυχτερινή συνάντηση παραγόντων των δυο ομάδων που σε λίγες μέρες παίζουν μεταξύ τους και με την παρουσία του «νταλαβεριτζή» όλων των κατηγοριών στη διαιτησία και όχι μόνο, του διάσημου… Διακοφώτη; Μόνον ο Μάνταλος έλειπε.

 

Στο πρωτάθλημα που ήδη έχει αλλοιωθεί βαθμολογικά από διαιτητές που δεν ορίζονται φυσικά από το… φάντασμα από την Σουηδία αλλά από τον γνωστό στους πάντες Μάνταλο και όσους ΥΠΗΡΕΤΕΙ, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό!

Και αφού ο Υπουργός Αθλητισμού είναι ανύπαρκτος και δουλικά προσκείμενος στην ομάδα που υποστηρίζει (ΑΕΚ), κράτος δεν υπάρχει, μένει η Δικαιοσύνη, που θα έπρεπε να κινηθεί και αυτοβούλως όπως έχει κάνει στο παρελθόν, να βγάλει το ποδόσφαιρο από το βούρκο, καθαρίζοντάς το από αποβράσματα, λαθραίους και στοιχηματζήδες!»

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Γύρισε την πλάτη στα άλογα για τη μπάλα και δικαιώνει το επώνυμό του-ThemaSports
04/05 @ 18:08

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Γύρισε την πλάτη στα άλογα για τη μπάλα και δικαιώνει το επώνυμό του

«Μεντίλ» στα βασκικά σημαίνει βουνό. Το επώνυμο του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει ένα τελείως αντιφατικό νόημα.

Καραπαπάς: «Μαγικό το ευρωπαϊκό ταξίδι, δίνουμε τα πάντα για να πάμε ψηλότερα»-ThemaSports
04/05 @ 15:36

Καραπαπάς: «Μαγικό το ευρωπαϊκό ταξίδι, δίνουμε τα πάντα για να πάμε ψηλότερα»

Μαγικό χαρακτήρισε το -εν εξελίξει- ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ο Κώστας Καραπαπάς.

«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ-ThemaSports
04/05 @ 14:25

«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο εντός της ομάδας γι' αυτό και σκανάρει την αγορά ενόψει καλοκαιριού προκειμένου να ενισχύει την λίστα των γηγενών ποδοσφαιριστών του.

Ξεκούραση και ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυπέλλου-ThemaSports
04/05 @ 14:01

Ξεκούραση και ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυπέλλου

Επιχείρηση ανασύνταξη «τρέχει» στον Παναθηναϊκό, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπα στο φινάλε της σεζόν.

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!-ThemaSports
04/05 @ 12:41

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!

Η ΑΕΚ έχει στο μυαλό της την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, στην οποία θα κληθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα. Αφού είναι στο +4 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με παιχνίδι περισσότερο από τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά και στο +5 από τον Ολυμπιακό (που επίσης έχει ματς λιγότερο).

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»-ThemaSports
04/05 @ 11:58

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»

Χαμήλωσε τους τόνους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ