Themasports teamΗ Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να κάνει το βράδυ της Τετάρτης (10/04) στο Παρκ ντε Πρενς το βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League, με τον Τσάβι να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Παρί υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (10/04) την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά του Champions League.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι εκθείασε τον Λουίς Ενρίκε, ενώ υποστήριξε ότι οι Παριζιάνοι είναι το μεγάλο φαβορί κι όχι η ομάδα του.
"Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο. Ο Λουίς Ενρίκε έχει πολλές επιλογές, θα τις χρησιμοποιήσει.
Δοκίμασε τριπλέτα στην άμυνα. Η Παρί είναι μεγάλη ομάδα, πιστεύω ότι είναι φαβορί. Δεν είναι στρατηγική.
Είναι φαβορί γιατί έχουν τον Ντεμπελέ. Είναι μια μεγάλη ομάδα ικανή να κερδίσει το Champions League. Γνωρίζω καλά το Κατάρ και στόχος τους είναι να το κερδίσουν.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που ήμασταν στα προημιτελικά. Είπα ότι μπορούμε να στοχεύσουμε σε αυτόν τον στόχο. Είμαστε σε καλό μέρος.
Ο Λουίς Ενρίκε μπορεί επίσης, να κερδίσει γιατί η Παρί έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Αλλά θέλουμε να τους νικήσουμε".
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Ομόνοια με πλάνα από τη χθεσινή προπόνηση, ξεχώρισε η παρουσία των Κουλιμπαλί και Άιτινγκ, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα και δείχνουν ότι μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση, προκαλώντας φυσικά ικανοποίηση στον Χένινγκ Μπεργκ, αφού πρόκειται για δύο πολύτιμες μονάδες της... καλοκουρδισμένης «πράσινης μηχανής».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 18:25
Σύμφωνα με την Guardian ο Άγγλος φορ της Μπάγερν Μονάχου είναι ο εκλεκτός των Καταλανών για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
12/11 @ 17:17
Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν είναι και το ιδεατό, όπως περιγράφεται από το Athletic σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
12/11 @ 15:52
Οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για παράνομα στοιχήματα φέρνουν τον κίνδυνο μαζικών υποβιβασμών και ισόβιων αποκλεισμών, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για «τσουνάμι» εξελίξεων.
12/11 @ 12:00
Οι ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ διαγνώστηκε πως πάσχει από καρδιακά προβλήματα
12/11 @ 13:57
Ο Τόμας Σούτσεκ αποκάλυψε στη βιογραφία του πως πέρασε δύο χρόνια παλεύοντας με την κατάθλιψη, περιγράφοντάς τα ως «χρόνια φρίκης», θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν το ίδιο.
11/11 @ 23:02
Σε μία νέα ή πιο εξελιγμένη έκδοση, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε παράγει ποδόσφαιρο, δεν το καταστρέφει. Ομάδα δράσης πλέον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αντίδρασης.
BEST OF THEMASPORTS