Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το σημερινό παιχνίδι: «Θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, έχουμε ρίξει όλο το βάρος στον ημιτελικό ευελπιστώντας ότι θα πάρουμε κάτι θετικό και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι δύσκολο το εγχείρημα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, όμως και εμείς έχουμε πλέον εμπειρίες και επιθυμούμε να πάρουμε ένα σκορ που θα μας επιτρέπει να πάμε στον τελικό».

Το σκορ που επιθυμεί: «Σίγουρα τη νίκη, είναι αρκετά σημαντικό. Είναι μια διέξοδος για την Ευρώπη και αν είναι δυνατόν ένα σκορ που θα μας δίνει το προβάδισμα».

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Πρέπει να αποφύγουμε την χαλαρότητα που δείξαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Δεχτήκαμε τρία πολύ εύκολα τέρματα. Θέλουμε συγκέντρωση και πάθος για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Εμείς και ο κόσμος μας μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την αστάθεια της ομάδας φέτος: «Αυτή η αστάθεια μας βασανίζει πάρα πολύ. Όπως και στο τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε από την αρχή, να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε, απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για την πρόκριση.»

Για τα αγωνιστικά: «Δύο οι απουσίες. Ικόκο και Μελούσο που θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες έξω. Θα δείξει για τον Τβουμάσι αν θα είναι στην απσοτολή, εξαρτάται από τον προπονητή».

Για τον κόσμο: «Θα είμαστε αδικαιολόγητοι να μη μαζευτούμε 5000 Παφίτες απόψε, είναι καθημερινή, αλλά η ώρα είναι καλή. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο για να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ενθουσιασμός, η ομάδα θέλει να κάνει το βήμα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου! -ThemaSports
20/05 @ 09:05

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου!

Δεν χορταίνουν στην Πάφο και απολαμβάνουν δεόντως τις στιγμές χαράς που τους προκάλεσε η κατάκτηση του κυπέλλου κόκα-κόλα. Συμβαίνει αυτό, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που για πρώτη φορά ζει τον… πυρετό της δόξας και της καταξίωσης.

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε! -ThemaSports
20/05 @ 08:37

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε!

O Βλατ Nτράγκομιρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του τελικού. Έβαλε το δεύτερο γκολ ο Ρουμάνος χαφ, το οποίο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Πάφου στον τελικό με την Ομόνοια.

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ