Πρώην παίκτης της Πάφου με γκολ στο 94' πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Ρεάλ!
Ο Χεφτέ Μπετανκόρ υπέγραψε τον αποκλεισμό της Ρεάλ με δύο γκολ και buzzer beater στο 90+4', χαρίζοντας στη 17η της Segunda Division, Aλμπαθέτε, μια ιστορική πρόκριση.




Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola και έτσι καλούνται αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο «Αλφαμέγα».
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας η Ομόνοια, τα είπαν στην Α’ φάση του πρωταθλήματος, στα πλέι-οφ και τώρα για το Κύπελλο. Το τριφύλλι μετρά μία νίκη και μία ήττα για το πρωτάθλημα.
Το αξιοσημείωτο σε αυτά τα τρία παιχνίδια της Ομόνοιας κόντρα στον Άρη στο «Αλφαμέγα» είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικό τερματοφύλακας. Για την Α’ φάση είχε αγωνιστεί ο Παπαστυλιανού, στα πλέι-οφ ο Φαμπιάνο και σήμερα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Ουζόχο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις