Ολυμπιακός: Έτσι θα «χτυπήσει» τη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Έτσι θα «χτυπήσει» τη Φενέρμπαχτσε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μελετήσει τις αδυναμίες της Φενέρμπαχτσε και δίνει κομβικό ρόλο σε Ελ Κααμπί και Φορτούνη.

Η ατομική ποιότητα των παικτών της είναι υψηλή, αλλά όμως ανασταλτικά αντιμετωπίζει προβλήματα και δέχεται γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η άμυνα της Φενέρ ανεβαίνει ψηλά και θα «χτυπήσουν» με τους Φορτούνη και Ελ Κααμπί στις αντεπιθέσεις. 

Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα θελήσει να ελέγξει το παιχνίδι και να έχει την μπάλα στα πόδια του, για να μη δώσει χώρους στον αντίπαλο. Ωστόσο, έχει δουλέψει και στις αντεπιθέσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα προκύψει.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΛΟΣΑΔΑ: «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο επιθετικό κομμάτι» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ροντρίγκες

ΛΟΣΑΔΑ: «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο επιθετικό κομμάτι» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ροντρίγκες

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Ερνάν Λοσάδα στη συνέντευξη Τύπου στο «Στέλιος Κυριακίδης» μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.