Γκουαρντιόλα: «Βγάλαμε μεγαλύτερη προσωπικότητα στο δεύτερο ημίχρονο»

Γκουαρντιόλα: «Βγάλαμε μεγαλύτερη προσωπικότητα στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην προσωπικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ρεάλ, στάθηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ήταν ένα φανταστικό ματς, αρχίσαμε καλά και πετύχαμε το γρήγορο γκολ, αλλά μετά δυσκολευτήκαμε αρκετά από την Ρεάλ. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μεγαλύτερη προσωπικότητα και πετύχαμε δύο φανταστικά γκολ.

Παίζαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, μετά το 70-75' σε αυτό το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα νιώθεις ότι έχει μια αιωνιότητα μπροστά σου. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας για να προκριθούμε».

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τρέξιμο με 35 βαθμούς; Πότε πρέπει να σταματήσεις

Τρέξιμο με 35 βαθμούς; Πότε πρέπει να σταματήσεις

Το καλοκαίρι δεν είναι απαραίτητα εχθρός του τρεξίματος. Υπάρχουν όμως στιγμές που το σώμα σού στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα ότι πρέπει να σταματήσεις, πριν η ζέστη γίνει πραγματικά επικίνδυνη.