Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν απόψε τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Διπλό και το ελληνικό ενδιαφέρον με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που φέτος τρελαίνουν κόσμο στην Ευρώπη!

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά υποδέχονται την Φενερμπαχτσέ και λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ. Στόχος των δύο ελληνικών ομάδων είναι να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικών με φάρο την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Ματσάρες έχουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Ρόμα.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (19:45)

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό αυτή την φορά να εκμεταλλευτεί την καυτή του έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη. Ένας σοβαρός και πειθαρχημένες Ολυμπιακός, μπορεί να κερδίσει την τουρκική ομάδα η οποία φυσικά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα στην Τουρκία και έχει στις τάξεις της σπουδαίους και έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως οι Τζέκο, Μπατσουαγί, Τάντιτς, Φρεντ και όχι μόνο. Δεν είναι τυχαίο που είναι φαβορί για πρόκριση στο 1.60 και οι «ερυθρόλευκοι» στο 2.20. Στις στοιχηματικές αγορές, το σετ αποδόσεων για το αποψινό ματς είναι ισοζυγισμένο, με ελαφρύ φαβορί τον Ολυμπιακό κυρίως λόγω έδρας. Ο άσσος πληρώνει 2.50 και το διπλό 2.86. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.19. Το under 2,5 έχει τιμή 1.93 και το αντίστοιχο over 1,88. Mιλάμε για δύο εκ φύσεως επιθετικές ομάδες και για αυτό τον λόγο το αμφίσκορο προσφέρεται στο 1.65 και εάν συνδυαστεί με το over 2,5 τότε η τιμή ανεβαίνει στο 2.07. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 έχει απόδοση 3.10 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 3.44 στην «ΒοοkieCo».

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΠΑΟΚ (22:00)

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ικανός για όλα και στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Επίσης στα σημαντικά ματς δηλώνει παρών και τα κοιτάζει στα μάτια. Το έργο απόψε κόντρα στην Μπριζ δεν είναι εύκολο. Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει θετικό αποτέλεσμα ή τουλάχιστον ηττηθεί με σκορ που ανατρέπεται (πχ 2-1), τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση στην κατάμεστη και καυτή Τούμπα, όπως έπραξε και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Για πρόκριση οι αποδόσεις είναι ισοζυγισμένες και φαίνεται όλοι βλέπουν με πολύ καλό μάτι τον φετινό ΠΑΟΚ. 1.70 οι Βέλγοι και 2.00 ο ΠΑΟΚ. Για την αποψινή αναμέτρηση, φαβορί για νίκη η Μπριζ με τον άσσο να πληρώνει 1.87 και το διπλό να ανεβαίνει στο 4.19. Η ισοπαλία κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο 3.36. Υψηλή απόδοση έχει και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία σε τιμή 1.86. Το (G/G) βρίσκεται στο 1.74 και το (N/G) στο 2.11. Η επιλογή των 2-3 γκολ στο ματς, πληρώνει 1.83. Ο άσσος σε συνδυασμό με το 1-3 γκολ έχει απόδοση 2.28 και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία σε συνδυασμό με το over 1,5 2.45 στην «ΒοοkieCo».

ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ (22:00)

Αλλιώς τα υπολόγιζαν στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες και αλλιώς τους έχουν έρθει. Ξεκίνησαν με στόχο να διεκδικήσουν τον τίτλο (κυρίως η Μίλαν) αλλά έμειναν πίσω από νωρίς, αφού η Ίντερ φέτος είναι απλησίαστη. Πλέον θα ψάξουν αμφότερες την διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι αλήθεια ότι η Μίλαν φαίνεται να είναι ένα κλικ ανώτερη από την Ρόμα, αλλά αυτό είναι στην θεωρία. Όλα κρίνονται στο γήπεδο και στο συγκεκριμένο ζευγάρι, η λογική λέει ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Η πρόκριση για την Μίλαν έχει τιμή 1.80 και για την Ρόμα 1.90. Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση, φαβορί για νίκη η Μίλαν, ελέω έδρας με τον άσσο να πληρώνει 2.06 και το διπλό να ανεβαίνει στο 3.61. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.40. Στα γκολ… φαβορί το under 2,5 σε τιμή 1.85 και το αντίστοιχο over 2.01. To αμφίσκορο πληρώνει 1.85 και εάν συνδυαστεί με το under 3,5 τότε η τιμή ανεβαίνει στο 2.87. Η επιλογή DNB για τον άσσο έχει τιμή 1.44 και για το διπλό 2.36. Το να σκοράρει πρώτη η Μίλαν πληρώνει 1.73 και η Ρόμα 2.35. Ο άσσος σε συνδυασμό με το (G/G) έχει απόδοση 4.30 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 7.18!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ (22:00)

Για τους πλείστους η Λίβερπουλ είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι στην απρόβλεπτη Αταλάντα είναι το φαβορί τόσο για νίκη όσο και για πρόκριση. Εάν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προκριθεί έχει απόδοση 1.20 και η Αταλάντα 4.00. Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση, ο άσσος πληρώνει 1.36 και το διπλό ανεβαίνει στο 7.10. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 5.31. Λέτε οι Ιταλοί να κάνουν την έκπληξη και να φύγουν αλώβητοι από το Άνφιλντ; Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία έχει τιμή 3.04. Μιλάμε για φουλ επιθετικές ομάδες και για αυτό τον λόγο το over 2,5 πληρώνει 1.46 και το 3,5 2.20. Το (Χ/1) Ημίχρονο-Τελικό προσφέρεται στο 4.17 και το (1/1) στο 1.94. Η νίκη της Λίβερπουλ με δύο γκολ διαφορά (-1 χάντικαπ) έχει τιμή 1.89. Ο άσσος σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, έχει απόδοση 2.72.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00)

Τρελαίνει κόσμο με τις φετινές της επιδόσεις η Λεβερκούζεν που έχει τιμονιέρη τον Τσάβι Αλόνσο ο οποίος την οδήγησε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ορέξεις όμως των Γερμανών δεν σταματάνε μόνο εντός συνόρων. Θέλουν να κατακτήσουν και το Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι τους στην φάση των «8» η Γουέστ Χαμ που κάνει και αυτή καλή χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Σίγουρα φαβορί για πρόκριση είναι η Λεβερκούζεν, αλλά το έργο της δεν θα είναι εύκολο, όσο φαίνεται και μέσα από το σετ αποδόσεων στις στοιχηματικές αγορές. Στο 1.35 η πρόκριση για τους Γερμανούς και στο 2.90 για τους Άγγλους. Στο αποψινό ματσάκι, ο άσσος πληρώνει 1.50, το διπλό ανεβαίνει στο 5.83 και η ισοπαλία στο 4.47. Στα γκολ… φαβορί το over 2,5 σε τιμή 1.62 και το (G/G) στο 1.80. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 έχει απόδοση 2.16 και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία σε συνδυασμό με το αμφίσκορο 3.55 στην «ΒοοkieCo».

Για δική σας ευκολία και χρήση πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo». Αμέτρητες και οι επιλογές για τα Ειδικά Στοιχήματα…

 

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ώρα ημιτελικών στο Κόνφερενς, ώρα… υπέρβασης για τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
02/05 @ 14:52

Ώρα ημιτελικών στο Κόνφερενς, ώρα… υπέρβασης για τον Ολυμπιακό!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Θα συνεχίσει να μας τρελαίνει η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο;-ThemaSports
02/05 @ 14:19

Θα συνεχίσει να μας τρελαίνει η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Τα διπλά για Λειψία, Μπιλμπάο και το (1Χ) της Λούτον σε απόδοση 5.15 στην "ΒοοkieCo"!  -ThemaSports
03/05 @ 13:40

Τα διπλά για Λειψία, Μπιλμπάο και το (1Χ) της Λούτον σε απόδοση 5.15 στην "ΒοοkieCo"!

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Πληρώνει το (G/G-OVER 2,5) στα ματς του Γιουρόπα Λιγκ και το 2-3 γκολ στα παιχνίδια του Κόνφερενς Λιγκ... (Τοπ αποδόσεις και μπόνους στην "ΒοοkieCo")-ThemaSports
02/05 @ 12:37

Πληρώνει το (G/G-OVER 2,5) στα ματς του Γιουρόπα Λιγκ και το 2-3 γκολ στα παιχνίδια του Κόνφερενς Λιγκ... (Τοπ αποδόσεις και μπόνους στην "ΒοοkieCo")

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Αμέτρητες  και σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo" για την ματσάρα Ντόρτμουντ-Παρί...  -ThemaSports
01/05 @ 12:01

Αμέτρητες και σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo" για την ματσάρα Ντόρτμουντ-Παρί...

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Θα σώσει τη χρονιά η Μπάγερν στην πλάτη της Ρεάλ;-ThemaSports
30/04 @ 13:59

Θα σώσει τη χρονιά η Μπάγερν στην πλάτη της Ρεάλ;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ