Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ακυρώνει τα διαρκείας 55 κατόχων που προσπάθησαν να βάλουν στην OPAP Arena άτομα που δεν είχαν εισιτήριο, κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακυρώνει τα διαρκείας σε 55 κατόχους που προσπάθησαν να βάλουν απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ άτομα που δεν είχαν εισιτήριο η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μέσω ανακοίνωσης, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γνωστό ότι προέβησαν σε αυτήν την κίνηση και προειδοποιεί ότι «σε περίπτωση που την επόμενη περίοδο εντοπιστούν ξανά να προσπαθούν να περάσουν μαζί τους άτομα χωρίς εισιτήριο, τότε θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως και ονομαστικά απλά εισιτήρια».

 



Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εντοπίστηκαν συνολικά 55 περιπτώσεις στις οποίες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσπάθησαν να περάσουν μαζί τους στο γήπεδο πρόσωπα που δεν είχαν εισιτήριο.

Όπως έχουμε καταστήσει σαφές, το σύστημα ασφαλείας της OPAP Arena επιτρέπει άμεσα τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων. Ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα διαρκείας των συγκεκριμένων κατόχων ακυρώνονται για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν.

Για τους συγκεκριμένους κατόχους διαρκείας, όπως και για όσους έχουν εντοπιστεί σε προηγούμενα παιχνίδια και τα εισιτήρια τους έχουν ακυρωθεί ήδη για το υπόλοιπο της σεζόν, ανακοινώνουμε πως σε περίπτωση που την επόμενη περίοδο εντοπιστούν ξανά να προσπαθούν να περάσουν μαζί τους άτομα χωρίς εισιτήριο, τότε θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως και ονομαστικά απλά εισιτήρια.


Ειλικρινά ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μη χρειαστεί να συμβεί. Η ΑΕΚ σας χρειάζεται και σας θέλει όλους κοντά της. Όμως, αυτό πρέπει να γίνεται με τις προϋποθέσεις που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για την προστασία της ομάδας και την ασφάλεια όλων μας.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!-ThemaSports
03/05 @ 17:21

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!

Ούτε μία ισχυρή προσωπικότητα όπως ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπόρεσε να τα... βγάλει πέρα με τον Αμρ Ουάρντα, με τη διοίκηση της ομάδας να φτάνει στα όρια της όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr και να τον αποδεσμεύει πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα!

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία-ThemaSports
03/05 @ 08:26

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 08:01

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να αποθεώνουν την αποστολή των "ερυθρόλευκων" μετά την νίκη στην έδρα της Άστον Βίλα.

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!-ThemaSports
03/05 @ 00:48

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League!

 Ο τελικός του Champions League μπορεί να είναι η υποβαθμισμένη έκδοση του 2013, οι 3 συνδετικοί κρίκοι κρατούν χάρτη...-ThemaSports
03/05 @ 10:32

Ο τελικός του Champions League μπορεί να είναι η υποβαθμισμένη έκδοση του 2013, οι 3 συνδετικοί κρίκοι κρατούν χάρτη...

Το γερμανικό ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται στο αποκορύφωμα του, ωστόσο εκμεταλλεύεται κυνικά τις αδυναμίες των αντιπάλων.

Πρώτη φορά που ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική!-ThemaSports
03/05 @ 12:07

Πρώτη φορά που ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική!

Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα δημιούργησε άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα στα Κύπελλα Ευρώπης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ