Στον Super sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι όσα παιχνίδια απομένουν η ομάδα έχει υποχρέωση να τα παλέψει για την ιστορία της και το εκτόπισμα της και για την ίση αντιμετώπιση όλων όσο διεκδικούν πράγματα σε αυτό το γκρουπ. Η Ανόρθωση έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι δεν μπλέκεται πέραν από το να νικά και να χάνει βάση απόδοσης και μόνο. Με Άρη και ΑΠΟΕΛ όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και εν τέλει μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση και το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ. Δεν αλλάζουν την μοίρα μας τα αποτελέσματα αυτά αλλά να είναι βέβαιος ο κόσμος μας ότι οι παίκτες θα τα δίνουν όλα σε όλα τα ματς, να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε και να δούμε που θα βγάλει».

Για τα 2.000.000 ευρώ που χρειάζονται: «Δεν θέλω να μπλέξουμε νούμερα γιατί είναι σε εξέλιξη με διαδικασία επαφών με τους παίκτες για να βρεθούν λύσεις. Δεν σημαίνει ότι θα βγει η σούμα του συμβολαίου και αυτό θα είναι το ποσό που θα δοθεί. Εδώ και μήνες γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί και επενδυτής. Χτυπήθηκαν πόρτες εντός και εκτός Κύπρου. Υπήρξε ενδιαφέρον φιλολογικού χαρακτήρα, τίποτα ουσιώδες αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι στην πορεία. Αυτό ήταν το κλίμα της συνέλευσης, ότι όλοι μαζί πρέπει να σηκώσουν την Ανόρθωση. Από την στιγμή που αποφασίστηκε να αρχίσει η προσπάθεια θα ήταν λάθος να την καταδικάσουμε πριν δούμε το αποτέλεσμα. Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα. Όλοι ήρθαν με αγωνία για το μέλλον της Ανόρθωσης. Στην Συνέλευση χθες είχαμε περισσότερο κόσμο από την εκδήλωση με τον ΠτΔ και τους εορτασμούς των Εθνικών επετείων».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ