Themasports teamΣτον Super sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι όσα παιχνίδια απομένουν η ομάδα έχει υποχρέωση να τα παλέψει για την ιστορία της και το εκτόπισμα της και για την ίση αντιμετώπιση όλων όσο διεκδικούν πράγματα σε αυτό το γκρουπ. Η Ανόρθωση έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι δεν μπλέκεται πέραν από το να νικά και να χάνει βάση απόδοσης και μόνο. Με Άρη και ΑΠΟΕΛ όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και εν τέλει μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση και το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ. Δεν αλλάζουν την μοίρα μας τα αποτελέσματα αυτά αλλά να είναι βέβαιος ο κόσμος μας ότι οι παίκτες θα τα δίνουν όλα σε όλα τα ματς, να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε και να δούμε που θα βγάλει».
Για τη γενική συνέλευση: «Ναι, οι πληρωμές παικτών ήταν ένα από τα θέματα που ζητηθήκαν. Πρώτα από όλα να πούμε ότι ήταν έκτακτη για να ενημερωθούν τα μέλη για όλα τα τρέχοντα θέματα, για την κατάσταση στην ομάδα, το γηπεδικό και το θέμα των μετοχών Η κατάληξη ήταν ότι χρειάζονται άμεσες λύσεις που μπορούν να προκύψουν από την συνεισφορά όλων. Αν δεν συνεισφέρουν είναι αδύνατο να βρεθούν λύσεις στο οικονομικό. Ήδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία. Ότι μέσο υπάρχει θα αξιοποιηθεί. Θα αξιολογηθεί η προσπάθεια στις 24 Απριλίου για να μελετηθούν τα επόμενα βήματα».
Για τα 2.000.000 ευρώ που χρειάζονται: «Δεν θέλω να μπλέξουμε νούμερα γιατί είναι σε εξέλιξη με διαδικασία επαφών με τους παίκτες για να βρεθούν λύσεις. Δεν σημαίνει ότι θα βγει η σούμα του συμβολαίου και αυτό θα είναι το ποσό που θα δοθεί. Εδώ και μήνες γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί και επενδυτής. Χτυπήθηκαν πόρτες εντός και εκτός Κύπρου. Υπήρξε ενδιαφέρον φιλολογικού χαρακτήρα, τίποτα ουσιώδες αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι στην πορεία. Αυτό ήταν το κλίμα της συνέλευσης, ότι όλοι μαζί πρέπει να σηκώσουν την Ανόρθωση. Από την στιγμή που αποφασίστηκε να αρχίσει η προσπάθεια θα ήταν λάθος να την καταδικάσουμε πριν δούμε το αποτέλεσμα. Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα. Όλοι ήρθαν με αγωνία για το μέλλον της Ανόρθωσης. Στην Συνέλευση χθες είχαμε περισσότερο κόσμο από την εκδήλωση με τον ΠτΔ και τους εορτασμούς των Εθνικών επετείων».
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Πάφος-Άρης για την 11η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/11 @ 12:11
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, με δηλώσεις της στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τα οικονομικά αλλά και αγωνιστικά νέα της Κυρίας.
20/11 @ 10:09
Ανάρτηση από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας της Ανόρθωσης, Ανδρέα Αντωνίου, με αφορμή την συμμετοχή του 15χρονου Φίλιππου Λύτρα στις προπονήσης της πρώτης ομάδας της Κυρίας.
19/11 @ 10:29
Έχει γραφτεί τα τελευταία 24ωρα, ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο του Στέφανο Σένσι. Λογική κίνηση, για έναν παίχτη με πλούσιο παλμαρές, για τον οποίο υπήρχε ερωτηματικό όταν τον προσλάμβαναν (τέλη Σεπτεμβρίου) για την ετοιμότητα και τον χρόνο προσαρμογής του.
18/11 @ 12:00
Μιλώντας στον Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, ρωτήθηκε για τον Ιταλό μέσο της Αμμοχωστιανής ομάδας, Στέφανο Σένσι, για τον οποίο «έσταξε μέλι».
18/11 @ 11:22
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, η οποία μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της.
16/11 @ 18:09
Η Ανόρθωση μέσω social media στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
BEST OF THEMASPORTS