Οι θέσεις που «παίζονται» στον Ολυμπιακό για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεδομένα θα κάνει αλλαγές στη σύνθεση των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με το ματς με τη Λαμία, καθώς στον αγώνα της Κυριακής άφησε στον πάγκο, αλλά και εκτός αποστολής κάποια από τα βασικά του «εργαλεία». Ώστε να τους δώσει ανάσες, αλλά και για να τους προφυλάξει. Οπότε, στον αγώνα με την ομάδα της Τουρκίας θα επανέλθουν στη δράση, είτε επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα ή έχοντας γενικότερα πολύ σημαντικό ρόλο.

Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο και Φορτούνης έμειναν στην Αθήνα. Οπότε,γέμισαν μπαταρίες, ενώ ο Ροντινέι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις, έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Τζολάκης, ο οποίος έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον 63χρονο τεχνικό φαίνεται ότι θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα. Ο Όρτα, ο οποίος έχασε τα ματς με ΑΕΚ και Άρη, επανήλθε στο βασικό σχήμα, αλλά φάνηκε επηρεασμένος από την αποχή του και θα φανεί από τις δύο επόμενες προπονήσεις αν είναι σε θέση να ανεβάσει στροφές. Με σκοπό να ανταπεξέλθει σε μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων. Εφόσον βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, το πιθανότερο σενάριο είναι να διατηρηθεί η πετυχημένη συνταγή με την τριάδα των Έσε, Όρτα, Τσικίνιο στο κέντρο.

Αυτό είναι το ένα δίλημμα του Μεντιλίμπαρ, ενώ από εκεί και πέρα, παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Μασούρα και Γιόβετιτς για να καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου Ποντένσε. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να πάρει την απόφαση να αφήσει εκτός έναν φορμαρισμένο παίκτη όπως είναι ο 34χρονος άσος. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εφόσον καταλήξει στον Μαυροβούνιο ο Μεντιλίμπαρ, να τον χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο. Είναι μία θέση στην οποία μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά ασφαλώς δεν μπορεί να δώσει όσα προσφέρει πίσω από τον φορ.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο μικρός Γιαννάκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" : "Πάμε ΠΑΟΚάρα"-ThemaSports
19/05 @ 19:54

Ο μικρός Γιαννάκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" : "Πάμε ΠΑΟΚάρα"

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρίσκεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στον Άρη-ThemaSports
19/05 @ 19:45

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στον Άρη

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι-τίτλου του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη (19/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων κόντρα στον ΠΑΟΚ-ThemaSports
19/05 @ 19:30

Άρης: Η ενδεκάδα των κίτρινων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι του Άρη στο Βικελίδης απέναντι στον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στη Λαμία-ThemaSports
19/05 @ 19:15

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στη Λαμία

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στα playoffs κόντρα στη Λαμία στη γεμάτη OPAP Arena (19/05, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων για τη μάχη της 3ης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό-ThemaSports
19/05 @ 19:10

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα των πράσινων για τη μάχη της 3ης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χρήστος Κόντης για τη μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό (19/5, 20:00, COSMOTESPORTS 2HD και LIVE από το SPORT24) στη Λεωφόρο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
19/05 @ 18:55

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ