Πόλυς Χαραλάμπους

Πολύ στενάχωρα είναι τα οικονομικά δεδομένα στην Ανόρθωση. Ο πρόεδρος Αντρέας Σάντης και οι συνεργάτες του, δεν μπορούσαν να κρύψουν την πικρή αλήθεια και τα «βασανιστικά» νούμερα…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λέχθηκε λίγο – πολύ στη χθεσινή συνέλευση, ότι χρειάζονται τουλάχιστον 2 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της σεζόν και ότι πρέπει να μαζευτούν μέχρι τη συνέλευση της 24ης του Απρίλη.

Επιβεβαίωσε επίσης ο πρόεδρος της Κυρίας, ότι δέκα παίχτες έχουν στείλει προειδοποιητική επιστολή ότι αν δεν πληρωθούν θα κάμουν προσφυγή.
Παρά την κινητοποίηση των μελών (γίνεται λόγος για τη μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων χρόνων σε συνέλευση), δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να «αντληθούν» 2 εκατομμύρια.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, έριξε στο τραπέζι και άλλες λύσεις, όπως η προείσπραξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μέχρι το 2027, αύξηση των τιμών των διαρκείας, των θέσεων VIP και των εισιτηρίων.

Επίσης, για το δάνειο που προσπαθεί εδώ και καιρό να λάβει η διοίκηση, ο Αντρέας Σάντης δεν το έκρυψε ότι θα έπρεπε να μπουν ως εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μέχρι το 2027.

Προς το παρών, δεν προκύπτει πληροφορία ότι υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος να ηγηθεί του συλλόγου. Είναι αυτονόητο, πως αν δεν βρεθούν οικονομικές λύσεις μέχρι τη συνέλευση της 24ης Απριλίου, τότε η διοίκηση Σάντη θα θέσει την παραίτηση της ενώπιον των μελών.

Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές στον ιστορικό σύλλογο, τις επόμενες 15 μέρες θα φανεί ποια θα είναι «σανίδα» σωτηρίας που θα εξεύρουν, ούτως ώστε να μην ξημερώσουν χειρότερες μέρες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ