Πόλυς Χαραλάμπους

Πολύ στενάχωρα είναι τα οικονομικά δεδομένα στην Ανόρθωση. Ο πρόεδρος Αντρέας Σάντης και οι συνεργάτες του, δεν μπορούσαν να κρύψουν την πικρή αλήθεια και τα «βασανιστικά» νούμερα…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λέχθηκε λίγο – πολύ στη χθεσινή συνέλευση, ότι χρειάζονται τουλάχιστον 2 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της σεζόν και ότι πρέπει να μαζευτούν μέχρι τη συνέλευση της 24ης του Απρίλη.

Επιβεβαίωσε επίσης ο πρόεδρος της Κυρίας, ότι δέκα παίχτες έχουν στείλει προειδοποιητική επιστολή ότι αν δεν πληρωθούν θα κάμουν προσφυγή.
Παρά την κινητοποίηση των μελών (γίνεται λόγος για τη μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων χρόνων σε συνέλευση), δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να «αντληθούν» 2 εκατομμύρια.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, έριξε στο τραπέζι και άλλες λύσεις, όπως η προείσπραξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μέχρι το 2027, αύξηση των τιμών των διαρκείας, των θέσεων VIP και των εισιτηρίων.

Επίσης, για το δάνειο που προσπαθεί εδώ και καιρό να λάβει η διοίκηση, ο Αντρέας Σάντης δεν το έκρυψε ότι θα έπρεπε να μπουν ως εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μέχρι το 2027.

Προς το παρών, δεν προκύπτει πληροφορία ότι υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος να ηγηθεί του συλλόγου. Είναι αυτονόητο, πως αν δεν βρεθούν οικονομικές λύσεις μέχρι τη συνέλευση της 24ης Απριλίου, τότε η διοίκηση Σάντη θα θέσει την παραίτηση της ενώπιον των μελών.

Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές στον ιστορικό σύλλογο, τις επόμενες 15 μέρες θα φανεί ποια θα είναι «σανίδα» σωτηρίας που θα εξεύρουν, ούτως ώστε να μην ξημερώσουν χειρότερες μέρες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ