Ο Φρατέσι εμφανίστηκε από μηχανής… Θεός και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ίντερ, χαρίζοντας άλλο ένα «τρίποντο» στην ομάδα του, που την στέλνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο (2-1, 08/04). Ακόμα δεν έχουν ήττα οι «τζιαλορόσι» μέσα στο 2024, στο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ίντερ δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της και για άλλη μία φορά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. «Ήρωας» ο Φρατέζι στο φινάλε, ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Ουντινέζε, για την 31η αγωνιστική της Serie (2-1, 08/04).

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δε έχει ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα μέσα στο 2024.

Δυνατό ξεκίνημα για την Ίντερ. Ο Παβάρντ στο 11ο λεπτό απείλησε με κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί της Ουντινέζε, σταμάτησαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Ο Τσαλχάνογλου με ένα από τα γνωστά του τρομερά σουτ, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε στο 21ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Ο Σάμαρζιτς στο 40’ στάθηκε τυχερός, καθώς το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και ξεγέλασε τον Ζόμερ για το 1-0

Η απάντηση της Ίντερ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Τσαλχάνογλου να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Τούρκος δεν λάθεψε και με ευκολία ισοφάρισε σε 1-1, στο 55ο λεπτό.

 

Ο Καμαρά έφτασε κοντά στο να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην Ουντινέζε, όμως η προσπάθεια του μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών.

Ο Φρατέζι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και ανέτρεψε τα… δεδομένα για το 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ουντινέζε (Γ. Τσιόφι): 
Οκόγε, Κρίστενσεν, Μπιγιόλ, Πέρες, Όιερ, Εχιζίμπουελ, Γουάλας, Σάμαρτζιτς, Καμαρά, Περέιρα, Τόβεν

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Αουγκούστο, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Τουράμ, Μαρτίνες

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)-ThemaSports
18/05 @ 21:31

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)

Με άνεση, δίχως να… ιδρώσει, η Αταλάντα κέρδισε τη Λέτσε με 2-0 (18/05) και εξασφάλισε την πέμπτη θέση της Serie A, αλλά και ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League! Α

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!-ThemaSports
18/05 @ 18:38

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα της Bundesliga και αν πάρει και το Κύπελλο, θα στείλει και τη Χάιντενχαϊμ στην Ευρώπη – Σώθηκε η Ουνιόν, στα μπαράζ η Μπόχουμ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!-ThemaSports
18/05 @ 19:35

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!

Ο Φιλ Φόντεν ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς στην Premier League, ανακοίνωσε σήμερα (18/5) η κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη.

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ! -ThemaSports
18/05 @ 19:18

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ!

Αποφασισμένη να κινηθεί για τον Άαρον Ράμσντεϊλ της Άρσεναλ παρουσιάζεται η Νιούκαστλ, όπως γράφει σήμερα η βρετανική «Telegraph».

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!-ThemaSports
18/05 @ 19:00

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

Βόμβα από το... πουθενά στην Premier League!

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!-ThemaSports
18/05 @ 18:29

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!

Μπορεί την τιμητική του να την έχει ο Μάρκο Ρόις στο ματς της Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ, ωστόσο την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ έκανε και ο... Άρης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ