Themasports teamΟ Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε για τελευταία φορά ως προπονητής της Λίβερπουλ στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφυγε με ισοπαλία, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αφήσει μια... καλή και γεμάτη ωραία ποδοσφαιρική καζούρα, ανάμνηση στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολύ θα ήθελε η ομάδα του να έχει πάρει όλους τους βαθμούς από αυτό το τελευταίο του παιχνίδι στο «Θέατρο των Ονείρων», για να έχει και μεγαλύτερη αφορμή ν’ απαντήσει στα όσα άκουγε από την εξέδρα.
Το αποτέλεσμα δεν τον βοήθησε, αλλά και πάλι ξέρει πως ορισμένα πράγματα είναι ωραίο να τα βιώνεις άσχετα από τη συνθήκη της στιγμής.
Γι’ αυτό και αποχωρώντας προς το διάδρομο των αποδυτηρίων, ο Κλοπ φυσικά και άκουσε αρκετά από τις εξέδρες, δείχνοντας τ’ αυτιά του για να προκαλέσει την ακόμα πιο έντονη φωνή των αντίπαλων οπαδών...
Πηγή: england365.gr
Κοιτάζοντας τη φετινή βαθμολογία μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής και συγκρίνοντας την με πέρσι, βλέπουμε ότι η ΑΕΛ που ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες (και) τη νέα σεζόν, ξοδεύοντας περισσότερο χρήμα για μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και έχοντας κάνει και μερικές κινήσεις από το... «πάνω-ράφι», παραμένει... σταθερά στη μετριότητα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 18:25
Σύμφωνα με την Guardian ο Άγγλος φορ της Μπάγερν Μονάχου είναι ο εκλεκτός των Καταλανών για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
12/11 @ 17:17
Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν είναι και το ιδεατό, όπως περιγράφεται από το Athletic σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
12/11 @ 15:52
Οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για παράνομα στοιχήματα φέρνουν τον κίνδυνο μαζικών υποβιβασμών και ισόβιων αποκλεισμών, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για «τσουνάμι» εξελίξεων.
12/11 @ 12:00
Οι ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ διαγνώστηκε πως πάσχει από καρδιακά προβλήματα
12/11 @ 13:57
Ο Τόμας Σούτσεκ αποκάλυψε στη βιογραφία του πως πέρασε δύο χρόνια παλεύοντας με την κατάθλιψη, περιγράφοντάς τα ως «χρόνια φρίκης», θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν το ίδιο.
11/11 @ 23:02
Σε μία νέα ή πιο εξελιγμένη έκδοση, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε παράγει ποδόσφαιρο, δεν το καταστρέφει. Ομάδα δράσης πλέον μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αντίδρασης.
BEST OF THEMASPORTS