Ο ΠΑΟΚ κατάφερε για πρώτη φορά να μη χάσει στην Opap Arena, παίρνοντας μία σημαντική ισοπαλία με την ΑΕΚ, και τώρα η προσοχή όλων στρέφει στα δύο ματς με την Μπριζ για το Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να παραμείνει πρώτος στη βαθμολογία, μετά το 2-2 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να φύγει χωρίς να χάσει στην OPAP Arena, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε δημιουργηθεί κόντρα στον Ματίας Αλμέιδα.

Μέχρι χθες, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε 4 ήττες (μία εκ των οποίων στον τελικό του Κυπέλλου) και μία ισοπαλία κόντρα στον Αργεντινό τεχνικό σε πέντε ματς, που από χθες έγιναν δύο οι ισοπαλίες και έχει τον επαναληπτικό στην Τούμπα.

Τώρα, όμως, οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Μπριζ, για τα προημιτελικά του Confence League, και όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, για πρόκριση της ομάδας για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Λουτσέσκου θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Τάισον, ο οποίος χθες έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, και να φανεί αν ο Βραζιλιάνος θα ταλαιπωρηθεί από τη συγκεκριμένη κατάσταση σήμερα-αύριο.

Θεωρείται, πάντως, απίθανο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να μην δώσει το «παρών» σε αυτά τα παιχνίδια, τα πλέον ιστορικά για την ομάδα του ΠΑΟΚ στη σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία.

Υπενθυμίζεται πως το ενδιάμεσο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική των playoffs, έχει αναβληθεί και έχει οριστεί τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!-ThemaSports
03/05 @ 23:23

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκος έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ...

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα-ThemaSports
03/05 @ 19:41

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μια αγωνιστική πριν το φινάλε των playouts της Stoiximan Super League.

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!-ThemaSports
03/05 @ 17:21

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!

Ούτε μία ισχυρή προσωπικότητα όπως ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπόρεσε να τα... βγάλει πέρα με τον Αμρ Ουάρντα, με τη διοίκηση της ομάδας να φτάνει στα όρια της όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr και να τον αποδεσμεύει πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα!

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία-ThemaSports
03/05 @ 08:26

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 08:01

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να αποθεώνουν την αποστολή των "ερυθρόλευκων" μετά την νίκη στην έδρα της Άστον Βίλα.

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!-ThemaSports
03/05 @ 00:48

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ