Πονοκέφαλος στην Μπριζ πριν το πρώτο παιχνίδι με ΠΑΟΚ: Ταλαιπωρείται από λοίμωξη ο αρχηγός της!

Πονοκέφαλος στην Μπριζ πριν το πρώτο παιχνίδι με ΠΑΟΚ: Ταλαιπωρείται από λοίμωξη ο αρχηγός της!

Από λοίμωξη στο λαιμό ταλαιπωρείται ο αρχηγός της Κλαμπ Μπριζ, Χανς Φανάκεν, τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League (11/04).

Πρόβλημα στον οργανισμό της Κλαμπ Μπριζ τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Europa Conference League (11/04).

Όπως γνωστοποίησε ο υπηρεσιακός προπονητής των Βέλγων, Νίκι Χάγιεν, ο αρχηγός, Χανς Φανάκεν, ταλαιπωρείται από λοίμωξη στο λαιμό, μένοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τα Play Off του πρωταθλήματος.

«Ο Χανς έχει λοίμωξη στο λαιμό. Δεν μπορεί να παίξει και αναζητήσαμε λύσεις. Όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία αυτού του αγώνα», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Χάγιεν.

Ο 31χρονος ανήκε στην Μπριζ από το 2015 και τη φετινή σεζόν μετράει 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 10 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάρικ χαμογελά, αλλά… δεν υπόσχεται κούρεμα στον δημοφιλή οπαδό με την αφάνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν προφανές πως το θέμα του θα έφτανε μέχρι τ’ αυτιά του Κάρικ και των παικτών του! Κι όμως, ο δημοφιλής οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει την 5η σερί νίκη για να κουρευτεί μετά από 491 μέρες, δεν άκουσε… υπόσχεση από τον κόουτς της ομάδας για το ψαλίδι και τη μηχανή!