Από λοίμωξη στο λαιμό ταλαιπωρείται ο αρχηγός της Κλαμπ Μπριζ, Χανς Φανάκεν, τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League (11/04).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόβλημα στον οργανισμό της Κλαμπ Μπριζ τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Europa Conference League (11/04).
Όπως γνωστοποίησε ο υπηρεσιακός προπονητής των Βέλγων, Νίκι Χάγιεν, ο αρχηγός, Χανς Φανάκεν, ταλαιπωρείται από λοίμωξη στο λαιμό, μένοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τα Play Off του πρωταθλήματος.
«Ο Χανς έχει λοίμωξη στο λαιμό. Δεν μπορεί να παίξει και αναζητήσαμε λύσεις. Όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία αυτού του αγώνα», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Χάγιεν.
Ο 31χρονος ανήκε στην Μπριζ από το 2015 και τη φετινή σεζόν μετράει 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 10 γκολ και ισάριθμες ασίστ.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Αρχέλαος Κατερίνης ακυρώνει τη συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά χειροσφαίρισης του Novi Sad εξαιτίας της αναφοράς από τη διοργανώτρια αρχή της συμμετοχής της κατεχόμενης Κύπρου και του παράνομου ψευδοκράτους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/08 @ 17:14
Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου επιστρέφει... αγριεμένο, με υποσχέσεις για μια ακόμα τρομερή σεζόν, γεμάτη θέαμα και μοναδικές στιγμές. Και μπορεί η Λίβερπουλ πέρυσι να έκανε περίπατο για το πρωτάθλημα, όμως αυτό καθιστά ακόμα πιο αμφίρροπη τη φετινή μάχη για τον τίτλο.
15/08 @ 15:50
Η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να έχει ξοδέψει έως τώρα ένα «σκασμό» χρήματα για να ενισχύσει το ρόστερ, ωστόσο, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν κρύβει τον έντονο προβληματισμό του
15/08 @ 15:49
Η La Liga για τη σεζόν 2025/26 ξεκινά απόψε με δυο πολύ ενδιαφέροντα ματς, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο ίσως είναι από τα κρισιμότερα των τελευταίων ετών.
15/08 @ 10:52
Οι παίκτες θα τον νιώθουν πάντοτε ανάμεσά τους στ’ αποδυτήρια. Η θέση του θα παραμείνει εκεί, ακόμα κι αν είναι κενή. Και η Λίβερπουλ φρόντισε και για την οικογένεια του Ζότα…
15/08 @ 10:07
Ο Κερέμ Γιαβάς, άμεσος συνεργάτης του Αρντά Τουράν, ανέφερε πως η Σαχτάρ και στα δυο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερη παρά τον αποκλεισμό. «Ατυχής η απόφαση της αποβολής».
15/08 @ 09:05
Ο Έντι Χάου ξεκαθάρισε ότι η Νιούκαστλ τη νέα σεζόν θα πορευθεί δίχως τον Αλεκσάντερ Ίσακ στα πλάνα της, με τον Σουηδό στράικερ να έχει διαταράξει την ηρεμία και την υγεία στο εσωτερικό του κλαμπ.
BEST OF THEMASPORTS