Μήνυση ανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας πως θα καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για στημένα πρωταθλήματα, λέγοντας πως θα είναι 59 οι κατηγορούμενοι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 5-1 επί της Λαμίας.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, οι «ερυθρόλευκοι» θα καταθέσουν μήνυση, η οποία θα είναι 200 σελίδες, για στημένα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με 59 κατηγορούμενους.
Παράλληλα, ο 73χρονος νομικός ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα εξυγιάνει το ποδόσφαιρο και πως σε αυτό θα συμβάλλει και ο Παναθηναϊκός, ενώ όπως ανέφερε, πιστεύει πως θα βοηθήσει και ο ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το βίντεο από την OPAP Arena που φαίνεται να κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, λέγοντας πως ένα ολόκληρο γήπεδο έβριζε τον ίδιο, τα παιδιά του, την πρώην σύζυγό του αλλά και τη νεκρή μητέρα του και πως έχει ήδη ζητήσει το βίντεο από το γήπεδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια:
«Όλοι βλέπετε πως κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται στον Ολυμπιακό. Θέλω να μιλήσω προσωπικά γιατί νιώθω πραγματικά βεβηλωμένος, προσβεβλημένος γι αυτό που μου συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της ΑΕΚ. Όχι μόνο νιώθω πολύ άσχημα, νιώθω σαν πραγματικά να συμβαίνει κάτι τόσο πολύ άσχημο σε αυτή τη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο.
Θέλω να σας πω ότι 41 ολόκληρα χρόνια υπήρξα ιδιοκτήτης ομάδων, ιστορικών ομάδων. Ποτέ δεν κατηγορήθηκα ότι έβρισα κάποιον αντίπαλο. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά υπήρχαν πάντοτε.
Αλλά το να είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, να πηγαίνω μόνος μου στο γήπεδο και ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει την οικογένειά μου, την πρώην γυναίκα μου, τα παιδιά μου, εμένα προσωπικά, τη νεκρή μητέρα μου, επί δύο ώρες και στο τέλος να κάνει κι ανακοίνωση - καταγγελία η ΑΕΚ εναντίον μου. Και το χειρότερο απ' όλα να διανέμουν video μέσω αυτού του αλήτη του Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο δυσφημεί την προσωπικότητά μου.
Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος. Έχω χαρίσει στη δικαιοσύνη στιγμές, οι οποίες είναι εναπανάληπτες. Όμως δεν δέχομαι ποτέ αυτό που συνέβη και ειδικά όταν έχω αυτή την ιερή θέση. Του να είμαι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού οπουδήποτε, να είμαι ο νομικός σύμβουλος και κάποιοι να προσπαθούν να με δυσφημήσουν.
Δεν θα κάνω πίσω πουθενά. Έχω ζητήσει τα video του αγώνα. Ήδη τα έχω κοινοποιήσει στην κα. Σταμολέκα, την αθλητική δικαστή. Γιατί πραγματικά αυτή η προσβολή της προσωπικότητάς μου δεν πρόκειται να περάσει.
Κατά τα άλλα, θέλω να σας πω ότι εμείς μέσα στην εβδομάδα, λόγω του προβλημάτων με το βεβαρημένο πρόγραμμα του επαγγέλματός μου, θα κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εγώ, ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχουμε ετοιμάσει μια μήνυση που φτάνει στις 200 σελίδες. Θα είναι 59 κατηγορούμενοι απ' όλη την Ελλάδα. Αυτοί οι 59 κατηγορούμενοι έχουν στήσει όλα τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Από τη Super League 1 έως τη Super League 2 και τη Γ' Εθνική.
Υπάρχουν διαιτητές, μπράβοι, κακοποιοί .Θα κατατεθούν ολοι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου .Ο Ολυμπιακος έχει παρει 47 πρωταθλήματα, θα παρει κι άλλα, το σημαντικό ειναι να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Πιστευω οτι κι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα προσέλθει σε αυτό. Ήδη έχει προσέλθει ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.
Δεν ειναι δυνατόν στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο να είναι το κορυφαίο αντικοινωνικό κίνημα. Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κινητοποιείται σε αυτο. Μπορεί να πάρουμε το ευρωπαϊκό πρωταθλημα. Το πιο σημαντικό είναι οτι ο Ολυμπιακος θα ταυτιστεί με την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Θα τελειώσει ολο αυτο.
Ο Ολυμπιακος εχει στόχο το πρωτάθλημα κα τον τελικο του Conference, θέλει ομως και να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Το να είσαι εκπρόσωπος του Ολυμπιακου ειναι κατι που μου χρώσταγε ο Θεός. Ειναι απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ειναι αλλο να εκπροσωπείς τη Λάρισα, την Παναχαϊκή κι αλλο να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό.
Θα φύγουν οι κακοποιοί απο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα εκτελούνται συνεργάτες των κακοποιών που λυμάινονται το ποδόσφαιρο».
Πηγή: sdna.gr
«Υπάρχει κάμψη στην απόδοση της Πάφου, όμως ο Καρσέδο έχει δείξει ότι είναι μαέστρος να διαχειρίζεται όλο το ρόστερ, το απέδειξε πέρσι, θεωρώ ότι θα επανέλθει σύντομα στα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσης».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 23:15
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, υψώνοντας κορεό με λιοντάρι και το μήνυμα «Unleash the beast».
04/11 @ 21:52
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!
04/11 @ 19:10
Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο μισάωρο, οι νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν το 2-2 απέναντι στην Αϊντχόφεν στο ματς που έγινε στου Ρέντη.
04/11 @ 18:25
Άσχημες εικόνες σε αγώνα της Β' ΕΠΣΑ, με ποδοσφαιριστή να αποβάλλεται αφού κλότσησε και γρονθοκόπησε αντιπάλους του.
04/11 @ 15:30
Με αμήχανο body language και δηλώσεις που σηκώνουν συζήτηση είχε υποδεχθεί το 3-0 ο Χουάν Φεράντο, τότε προπονητής του Πανσερραϊκού και σήμερα το Βόλου.
04/11 @ 13:39
Ο Πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη θανατηφόρα επίθεση στη Χαλκίδα.
BEST OF THEMASPORTS