Γιάννης Ιωάννου

Στην ΑΕΚ άφησαν τα σενάρια από το Ισραήλ για τον Μπεν Σιμόν στην άκρη και άπαντες είναι πανέτοιμοι για το αποψινό (19:30) ματς στην «Αρένα» κόντρα στην Πάφο, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, για να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά κατάκτησης του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, προκάλεσε απογοήτευση, αφού χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να πατήσει κορυφή και να μπει ως φαβορί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Όμως η διάφορά των τεσσάρων βαθμών, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, μπορεί να καλυφθεί, αφού θεωρείται απίθανο ο ΑΠΟΕΛ να μην έχει απώλειες βαθμών σε κανένα παιχνίδι.

Όμως για να ελπίζει η ΑΕΚ σε ανατροπή σκηνικού στην κορυφή, θα πρέπει εκείνη να κάνει το δικό της σερί και να είναι τουλάχιστον στο -2 μέχρι το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΓΣΠ στην 10η και τελευταία αγωνιστική και νοουμένου ότι δεν θα υπάρχει τότε και άλλος διεκδικητής του τίτλου...

Ο Ραν Μπεν Σιμόν πάντως, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και έκανε πολλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι για να γυρίσει το τσιπάκι και να επανέλθει η ομάδα στις νίκες, κάνοντας απόψε μία νέα αρχή με στόχο το 5/5 μέχρι το φινάλε και την κορυφή.

Πιθανόν ο Ισραηλινός τεχνικός να κάνει 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κυρίως στη «γραμμή κρούσης» σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη...

Πιθανή ενδεκάδα: Πίριτς, Ντιουνκού, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέδες, Πονς, Ντίμερς, Σολ (Λόπες), Τόνγκια, Φαράζ (Γκάμα).

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ