Το «πράσινο φως» για την παρουσία κόσμου στα play-in της Ευρωλίγκας πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ από την αστυνομία του Βελιγραδίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με… ενισχυμένη κερκίδα θα συμμετέχει στα play-in της Ευρωλίγκας η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο γήπεδο του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο, η «ομάδα του λαού» έλαβε τη σχετική άδεια από την αστυνομία της Σερβίας και θα επιτραπεί η παρουσία 250 φίλων της στις κερκίδες του γηπέδου.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα ολοκληρώσει και μαθηματικά ως 7η την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Έτσι, θα συμμετέχει στο play-in των θέσεων 7-8, με φόντο την πρόκριση στα playoffs.

Από ‘κει και πέρα, εάν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα η Μακάμπι, τότε θα προσπαθήσει να πείσει τις Αρχές για την αύξηση των φιλάθλων στις κερκίδες.

Εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ, η «ομάδα του λαού» δεν αγωνίζεται στο Τελ Αβίβ, έχοντας δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της στην Ευρωλίγκα στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 01:47

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στο Final 4.

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»-ThemaSports
08/05 @ 00:45

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του Τριφυλλιού στο Final Four του Βερολίνου, έστειλε το μήνυμά του για την επιστροφή των «πράσινων».

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»-ThemaSports
08/05 @ 00:37

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»

Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές.

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»-ThemaSports
08/05 @ 00:26

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού.

Αιχμές Κάτας για τη διαιτησία: «Όλοι είδαν τι συνέβη στο Β' μέρος, ξέραμε ότι έπρεπε να προηγηθούμε με 15 για να κερδίσουμε με 1»-ThemaSports
08/05 @ 00:14

Αιχμές Κάτας για τη διαιτησία: «Όλοι είδαν τι συνέβη στο Β' μέρος, ξέραμε ότι έπρεπε να προηγηθούμε με 15 για να κερδίσουμε με 1»

Ο Όντεντ Κάτας είδε να καταλογίζονται στην ομάδα του αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές, τον Παναθηναϊκό να εκτελεί 35 βολές έναντί 10 και προσπάθησε με τακτ να αποτυπώσει όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με το σαφές υπονοούμενο «όλοι είδαν τι συνέβη στο 2ο ημίχρονο».

Θλάση ο Σλούκας και... αγωνία για το Final 4-ThemaSports
08/05 @ 00:07

Θλάση ο Σλούκας και... αγωνία για το Final 4

Ο Κώστας Σλούκας υπέστη θλάση στη γάμπα στον πέμπτο προημιτελικό του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του στο Final 4 του Βερολίνου, 24-26/5.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ