Στη Φενέρμπαχτσε έχουν αποφασίσει να διαμαρτυρηθούν με τον δικό τους τρόπο για τα όσα συμβαίνουν στο τουρκικό ποδόσφαιρο και οι αντιδράσεις τους ξεκινούν από το Σούπερ Καπ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, με τις εξαγγελίες περί αποχώρησης να μπαίνουν στο... συρτάρι προς το παρόν.

Παρόλα αυτά, τα «καναρίνια» δείχνουν αποφασισμένα να προχωρήσουν σε δραστικές κινήσεις το επόμενο διάστημα, θέλοντας να δείξουν την αντίθεση και τη διαμαρτυρία τους σχετικά με τα όσα συμβαίνουν γύρω από το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Η αρχή αναμένεται να γίνει από το Σούπερ Καπ, ο τελικός του οποίου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τη Γαλατασαράι.

«Μην πάρετε εισιτήρια», είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς και είχε προϊδεάσει για το τι θα συμβεί.

Σύμφωνα με τη «Fanatik» υπάρχουν τέσσερα σενάρια γύρω από το εν λόγω παιχνίδι, αλλά το μόνο δεδομένο είναι πως η Φενέρμπαχτσε δεν θα αγωνιστεί επί της ουσίας και θα χάσει στα χαρτιά το τρόπαιο.

Μάλιστα, στα social media της ομάδας ανέβηκε και ένα σχετικό ποστάρισμα χθες, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον Ολυμπιακό», δείχνοντας πως δεν... βλέπουν καν το ματς της Κυριακής!

Ποια είναι, όμως, τα σενάρια; Το πρώτο αναφέρει πως η Φενέρ θα κατέβει με εννιά παίκτες της u19 στο γήπεδο, αριθμός που είναι προαπαιτούμενος για να ξεκινήσει ένα ματς.

Τρεις ποδοσφαιριστές στη συνέχεια θα αποχωρήσουν, κάνοντας τους τραυματίες, ώστε ο αριθμός να πέσει κάτω από τους 7 και να υπάρξει οριστική διακοπή. Αυτό το ενδεχόμενο δεν θα επιφέρει ποινική κύρωση για τον σύλλογο.

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως οι παίκτες της u19 της Φενέρ θα ξεκινήσουν τον αγώνα, αλλά δεν θα επιτρέψουν επί της ουσίας να παιχτεί καθώς θα λαμβάνουν κάρτες για διαμαρτυρίες και ακραία συμπεριφορά προς τον διαιτητή.

Στο τρίτο σενάριο η u19 της Φενέρμπαχτσε θα εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά το σφύριγμα της σέντρας. Αυτό, θα επιφέρει ποινή και στην πρώτη ομάδα, οπότε συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Τέλος, το τέταρτο σενάριο είναι να μην κατέβει καθόλου η ομάδα στον αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι βάσει των κανονισμών του τουρκικού ποδοσφαίρου θα υπάρξει απαγόρευση της Φενέρ για συμμετοχή στο Κύπελλο και στο Σούπερ Καπ της νέας σεζόν.

Δεδομένα, τα... πρώτα βιολιά της Φενέρμπαχτσε θα έρθουν ξεκούραστα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά θα έχουν και έλλειψη ρυθμού ενόψει του ματς της Πέμπτης. Ίσως και ο Ισμαΐλ Καρτάλ, βέβαια, να βολεύεται από αυτό το ενδεχόμενο αφού έχει αρκετούς τραυματίες και θα έχει μεγαλύτερο χρόνο και μικρότερο ρίσκο για την αποκατάστασή τους.

Σήμερα δε, ο Τούρκος τεχνικός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 13:45

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Και τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Και με βαρύτερο σκορ εις βάρος της ομάδας του, αφού ίσχυε διαφορετικός κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ. Και τότε με το δεύτερο παιχνίδι σε εχθρικό έδαφος. Κι όμως τα κατάφερε! Ο Έμερι έχρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:18

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατηγόρησε ευθέως τον αγγλικό Τύπο, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγάζει… στο σφυρί όλο του το ρόστερ.

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;-ThemaSports
02/05 @ 23:04

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;

Τέσσερα παιχνίδια, «πονταρίσματα» που δεν θυμάται, όλα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, με κοινό χαρακτηριστικό τους να κερδίσει η Νιούκαστλ. Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε ανοιχτά για το στοίχημα και όσα… πρόλαβε να παίξει στην Premier League!

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 22:10

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»-ThemaSports
02/05 @ 21:14

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Έριν τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως έχει καθημερινή επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέισον Γουίλκοξ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ